TORNAR
PUBLICITAT

Es posa en marxa a Igualada un ‘grup de criança’

Destinat a les famílies amb infants de 0 a 18 mesos i a les dones embarassades

societat
Divendres, 8 octubre 2010. 09:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Trobar-se amb d’altres persones que viuen experiències similars, explicar anècdotes, neguits, resoldre dubtes al voltant dels nadons... Amb aquests objectius es va posar en marxa a Igualada aquest setembre un grup de criança, impulsat des de l’Associació Orígens.

Les reunions se celebren al gimnàs del Casal Cívic Montserrat els divendres a la tarda (17.30 h a 18.30 h). Una de les fundadores, Marta Sanahuja, explica que ‘de moment el grup està format per pares i mares de nadons, però també està obert a dones embarassades i altres persones relacionades amb la criança de l petit’.

La intenció és que el grup vagi creixent, de manera que aviat s’editaran uns tríptics explicatius que es distribuiran a través de les llevadores i del personal que està en contacte amb les futures mares. D’altra banda, Marta Sanahuja explica que ‘també s’ha previst organitzar, més endavant, tallers amb professionals i experts sobre assumptes que ens preocupin’.


1 Comentaris

M

Marta i Anna

Igualada

8 d'octubre 2010.18:32h

Respondre

Les persones interessades en el grup de criança es poden posar en contacte amb:
Marta Sabahuja - martasanahuja@yahoo.es
Anna Vilalta - anna.vilalta@gmail.com
Gràcies.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.