TORNAR

Àngels Chacón, nomenada directora General d'Indústria de la Generalitat

La fins ara primera tinent d’alcalde d’Igualada passa a ocupar un nou càrrec

politica
Dimarts, 13 juny 2017. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En una roda de premsa sobre els acords de Govern, en la que la majoria d'atenció dels mitjans era sobre el conflicte obert amb l'Estat espanyol arrel de l'anunci de la pregunta i la data del referèndum per la independència, Neus Munté anunciava el nomenament de la igualadina Àngels Chacón i Freixas com a directora general d'Indústria. 

Una igualadina estarà al capdavant d'un dels òrgans més rellevants de la conselleria d'Empresa i Coneixement. Àngels Chacón, primera tinent d'alcalde d'Igualada, era nomenada en el Consell Executiu d'aquest migdia, nova directora general d'Indústria de la Generalitat de Catalunya. Regidora des de 2011 del govern igualadí, ha encapçalat el Departament de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament des d'aleshores. Va entrar com a independent, tot i que amb la refundació de CDC fa un any va integrar-se al PDeCAT. 

Chacón, de 48 anys, no abandonarà la seva acta de regidora, però a partir d'ara canviarà la seva dedicació i deixarà algunes de les seves parcel·les en el govern igualadí. La modificació de les seves funcions es votarà en el proper ple municipal. Marc Castells, alcalde d'Igualada, afirma que "estem molt satisfets d'aquest nomenament, que valida i posa en valor la política industrialista i de suport a l'empresa que el nostre govern porta a terme a Igualada des del primer dia". Castells destaca, a més, que "aquesta és una fita molt rellevant, ja que Àngels Chacón és la primera dona igualadina que assumeix un càrrec de tanta responsabilitat al Govern del país".

La Direcció General d'Indústria té com a tasques fomentar el seguiment, el manteniment i la captació d'inversions a Catalunya; dissenyar i executar polítiques de foment de l'emprenedoria i desenvolupament sectorial de les PIMEs i les microempreses; dialogar amb el teixit productiu català per tal d'observar, diagnosticar i fer propostes per a la creació dels entorns favorables al desenvolupament empresarial i la fixació d'inversions productives a Catalunya; dissenyar i executar polítiques de foment de la competitivitat industrial i empresarial en els àmbits de la innovació, la internacionalització, la qualitat i la productivitat; o dirigir la política de clústers i les actuacions de reforçament de la competitivitat sectorial. 

 


14 Comentaris

B

Bernat

Igualada

20 de juny 2017.17:25h

Respondre

La pregunta és: aquest nomenament afavorirà la indústria igualadina?

I la resposta és: el més probable és que no.

apa! a cobrar!



#CastellsForPresident

R

RTR

Igualada

16 de juny 2017.17:24h

Respondre

Dels tots els polítics del nostre ajuntament amb qui he tractat en els últims 20 anys puc assegurar que ets qui millor ens ha sabut escoltar. Les coses no sempre han estat fàcils però hem sabut... Llegir més trobar el punt d’equilibri per seguir avançant en la solució del temes del nostre barri.
Tot i que mai he votat ni CiU ni PDcat em sabria greu perdre’t com a regidora de referència.
Molta, molta sort Àngels!!

M

Mònica

Igualada

15 de juny 2017.14:59h

Respondre

Felicitats Àngels! M’alegro molt, molta sort. Ja t’ho diré en persona si ens trobem pel carrer.

a

albert

15 de juny 2017.18:26h

Mònica, sobre tot, felicita-la en persona, quan la vegis per el carrer, segur que et troba un ”chollito”.
Mes que PDdCAT, el partit se hauria de dir, el partit dels chanchullos i el... Llegir més 3%.
ESCANDALOS!!!!

J

Jordi

Igualada

14 de juny 2017.18:43h

Respondre

Detecto molt Erqui al xat de l’Anoiadiari. No teniu cap argument en contra de l’ajuntament d’Igualada i tant sols sabeu faltar al respecte a la gent que deixa la pell per la ciutat.

M

Marc

Igualada

15 de juny 2017.08:54h

Jordi, crec que en el moment polític en el que es troba aquest país, combinat amb la crisi interna que està vivint el PdeCat, el teu comentari no és molt escaient... Cal dir que sota el meu punt... Llegir més de vista, la carrera meteòrica de la Sra. Chacon, francament, no és normal... i no creus que això de ”deixar-se la pell”, no és molt exagerat? I en el cas de que fos així que ho fes, no vol dir que realment ho estigui fent bé.
Vaja que jo crec que no és ni molt menys la persona ideal per ocupar càrrec de tanta importància, i tenin en compte la seva curta trajectòria i el seu nul bagatge polític, ja ens podem imaginar com han anat les coses.

M

Marc

Igualada

14 de juny 2017.17:26h

Respondre

Carrera política meteòrica de 0 a 81.000 euros en 6 anys!!!
Com ja va dir el seu dia José Ortega Gasset:
”Todos los empleados públicos deberían descender a su grado inmediato inferior,... Llegir més porque han sido ascendidos hasta volverse incompetentes.”

R

Ramon Verges Vidal

Igualada

14 de juny 2017.17:02h

Respondre

Enhorabona a Angels Chacon per el seu nomenament.

U

Un més

Igualada

14 de juny 2017.10:28h

Respondre

En clau política: Un acte més de la desesperació del PDeCat. Per això gent valuosa com el Carles Puigdemont no en volen saber res.

J

Joan Giner ITV

Igualada

14 de juny 2017.09:33h

Respondre

Si aquests actius són els que té el PdCiU anem de primera.... viure per veure !!!
Castells for President !!!!

e

el sr ramon

les rambles dels castells

13 de juny 2017.18:53h

Respondre

Pobre Catalunya!!!!, si aplica les nul·les polítiques, que a aplicat a Igualada, Catalunya esta arreglada!!!

a

antoni

igualada

13 de juny 2017.16:16h

Respondre

el del fumfumfum on és? encara s’està refent de l’ensurt? bona notícia pel sector industrial igualadí, esperem !!

R

Ramona Valls

14 de juny 2017.12:17h

Hola Antoni,
que una persona ”pugui” no sempre vol dir que ho faci per la seva capacitats/mèrits/... no veus qui ens governa?
I, per altra banda, no sé perquè ha de ser bona... Llegir més notícia ”pel sector igualadí”, no ho hauria de ser per tot el territori? o és que seguim amb el caciquisme territorial?

J

Jordi Igualada

Igualada

13 de juny 2017.15:43h

Respondre

I aquí un exemple clar de porta giratòria. Ja ho diu el refrany: val més caure en gràcia que ser graciós.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.