TORNAR

Primera pedra al nou centre logístic d'Aldi a Masquefa

societat
Dilluns, 7 setembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El grup alemany de distribució Aldi construeix des de principis d’any a la comarca de l’Anoia el seu quart centre logístic a l’estat. Aquest dijous al matí es col·locarà la primera pedra d’aquest nou equipament amb la presència del conseller d’Innovació, Universitats i Empresa Josep Huguet, l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete i representants del grup.

Les obres d'Aldi van començar al febrer

Plànol del polígon del Clot del Xarel·lo

Els treballs de construcció d’aquest centre logístic es van iniciar al mes de febrer. Es preveu que el centre iniciarà l’activitat a final del 2010.

El nou centre logístic del que ALDI Supermercats serà el futur propietari ocuparà una superfície de 97.000 metres quadrats, amb una construcció prevista propera als 42.000 metres quadrats. El centre s’ubica al nou polígon del Clot del Xarel•lo de Masquefa, impulsat per un promotor privat.

L’arribada d’AlDI Supermercats a Masquefa és fruit de les gestions que des de fa anys han dut a terme els equips de govern del municipi, amb el suport d´Invest In Catalonia - ACC10 , organisme que pertany a la Conselleria d’Innovació, Universitats i Empresa especialitzat en la atracció d’inversió a Catalunya.

Des de l’Ajuntament de Masquefa es veu la construcció del centre logístic com ‘una excel•lent notícia per a Masquefa i l’Anoia, una de les comarques més afectades per la crisi econòmica, ja que es traduirà en la creació de nombrosos llocs de treball’.

A més, el grup alemany de distribució traslladarà a Masquefa la seva Raó Social, així com la Central de Compres per a tot l’estat.

Els veïns de Masquefa tindran prioritat a l’hora d’accedir als nous llocs de treball. En aquest sentit, l’Ajuntament ja ha organitzat cursos d’iniciació a l’alemany perquè part dels empleats qualificats hauran de tenir-ne nocions bàsiques.

Unh altre dels atributs del nou polígon del Clot de Xarel•lo és la seva situació ja que es troba al llindar del municipi de Sant Llorenç d’Hortons (Alt Penedès) i a només 30 quilòmetres de Barcelona. Així mateix les dimensions del polígon, més de 10 hectàrees, el fa especialment atractiu per a la instal•lació d’empreses capdavanteres que requereixen molts metres quadrats.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.