TORNAR

L'agrupació de Ciudadanos de Piera vol que Toni Albà no faci el pregó de la Festa Major

El CDR de Piera respon i convida a fer pinya amb l’actor aquest dissabte

politica
Divendres, 31 agost 2018. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A poques hores perquè comencin les activitats de Festa Major del segon municipi més gran de la comarca, l'agrupació del partit espanyolista s'ha despenjat amb un comunicat on demana que es cancel·li el pregó. Albà és conegut pel seu activisme independentista.

Aquest dissabte, a 2/4 de 8 del vespre, l'humorista Toni Albà ha de fer el pregó que dóna el tret de sortida a la Festa Major de Piera. L'agrupació local de Ciudadanos, partit que no té representació a l'Ajuntament, ha enviat una carta al consistori on "expressem la nostra disconformitat i rebuig" amb la presència de l'actor, conegut per les seves aparicions a programes d'humor com 'Polònia', on retrata entre d'altres al rei emèrit Joan Carles de Borbó.

Afegeixen que "en aquests moments de crispació social a tot Catalunya (sic)" és una "provocació" portar a Toni Albà. Asseguren que "es vol crear enfrontament" entre els habitants de Piera "la majoria dels quals no són independentistes". Sol·liciten que s'anul·li el contracte. Ben aviat hi ha hagut reaccions a les xarxes, cas del CDR de Piera, que han cridat a omplir, aquest dissabte 1, l'acte del pregó. 

Per la seva part, fonts municipals expressen que "Des de l'Ajuntament sempre s'ha intentat fer una Festa Major adreçada a tots els públics,independentment de les seves idees polítiques. Ens fixem sobretot en fer actes per a tots el gustos, sempre amb el guiatge de les entitats de la Vila. Pel que fa a la figura del Toni Albà, i tal com es va fer l'any passat, es contracta el pregó a una empresa intentant portar un personatge mediàtic. En aquest cas, s'ha contractat un humorista català i no una figura política. Qui vulgui consultar el programa podrà constatar que hi ha actes per a tothom, però en cap cas adreçats a cap color polític. Esperem poder gaudir d'una festa major en un ambient de convivència, cordialitat i civisme, com sempre s'ha fet".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.