TORNAR

JERC Igualada demana a Castells que "assumeixi responsabilitats" per la Hispano que ha cremat en ple trajecte

Apunten que l’auditoria pendent a Monbus no és necessària i exigeix que es retiri la concessió a l’empresa.

politica
Dissabte, 27 maig 2017. 15:35. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Arran de l'incendi que ha patit un bus de la Hispano Igualadina Monbus amb passatgers a dins mentre estava en circulació, les JERC han fet extensiu un comunicat de premsa on es demanen "responsabilitats" a l'alcalde. Els republicans recorden que "fa molt temps que avisem que és perillós anar amb Monbus i l'administració no fa absolutament res" i que "afortunadament avui tothom ha sortit il·lès".

En aquest estat ha quedat el vehicle.Les Joventuts d'Esquerra havien advertit en diverses ocasions que "viatjar amb la Hispano Igualadina-Monbus" era "perillós" per la "falta de manteniment tècnic dels seus vehicles" i reclamaven a l'alcalde d'Igualada solucions per evitar tal d'evitar greuges, "fins que algú no prengui mal de debò ningú farà res" apuntaven. Les joventuts consideren la situació com a indignant i insostenible i destaquen la "irresponsabilitat absoluta de Monbus, ja que no s'ha preocupat pels passatgers que hi havia al bus cremat, ni s'ha ocupat d'anar-los a recollir per portar-los al seu destí". Segons els republicans "Monbus ha tornat a demostrar que és una empresa totalment desautoritzada i perillosa per prestar un servei públic".

Aquest mateix dissabte al migdia s'ha retirat el bus calcinat.Alhora, els joves exigeixen a l'alcalde Marc Castells "que assumeixi responsabilitats", ja que "l'administració ha de ser el principal garant de la seguretat dels ciutadans, també en el transport públic". Les joventuts asseguren que "l'alcalde no està a l'altura de la situació i que durant els 6 anys que porta no ha fet absolutament res per combatre la Hispano, al contrari, els ha deixat fer i desfer amb total passivitat i complicitat" i demanen "que si Marc Castells no es veu capaç de lluitar perquè els igualadins tinguin un bon servei de transport públic, i això vol dir fer fora a la Hispano igualadina-Monbus, que deixi pas a algú altre que doni la cara i afronti el gravíssim problema de seguretat que representa Monbus".

Finalment les joventuts d'esquerra d'Igualada exigeixen "l'immediat rescat de la concessió, o sigui que es canviï la companyia" i consideren que l'auditoria pendent "ja no cal perquè la realitat és la millor de les proves per retirar la concessió a Monbus"

Galeria

Fotografia: Núria V. Fotografia: Núria V. Fotografia: Núria V. Fotografia: Núria V. Fotografia: Núria V. Fotografia: Núria V. Fotografia: Núria V. Fotografia: Núria V. Fotografia: Núria V. Fotografia: Núria V.


7 Comentaris

A

Anna

Igualada

31 de maig 2017.15:08h

Respondre

Ivan,
La cosa es que cuantas empresas se presentaron a la licitación de la concesión - o
Pasará como con RENFE que la tenemos que aguantar porque no hay empresas que quieran la adjudicación.

A

Antoni

Pujalt

29 de maig 2017.15:01h

Respondre

La fixacio amb el Marc Castells arriba fins a fer-l’ho culpable de que es cremi un autobus .Una cosa es si el servei de la hispano es dolent i l’altra es culparlos a ells de un accident ,no crec... Llegir més que esñls interesi cremar els seus vehicles ,i culpar a l’alcalde ja es esperpentic!!

p

pep

08700

30 de maig 2017.19:03h

Antoni, tens tota la rao, som mols els Igualadins, que el Castells, no ens mereix cap, confiança.
Aquesta pregunta ta la hauries de fer, Per que som tans, els fastiguejats de la seves... Llegir més gracietae!

Sera per la seva humitat, o por la seva empatia, amb les desgracies dels altres, complir les promeses, per la consideració, que te als que no pensen com ell, per la seva gran preparació, per no ser populista, per no ser arrogant, per no passar ”la bandera” devant dels interessos del Igualadins, per dir-nos sempre la veritat, per no ser un trepa?
Igual simplement es que ”el concubernio masonico, comunista, ” li a donat per deixar malament, a aquest noi!!!
Pensa Antonio, pensa..................

A

Antoni V

Igualada

2 de juny 2017.18:53h

Caram, Pep, curiosos els teus plantejaments democràtics. Dius que són molts els igualadins que no us sembla bé la gestió del Sr Castells. Potser si, però en tot cas, el xicot té majoria, i per... Llegir més saber si s’aprova la gestió d’un polític, per això es van inventar les eleccions. Que per cert, no sé si ets de la JERC o no, com els que proposen que marxi l’alcalde. Però en tot cas, aquests estan dins un partit, ERC, que la darrera vegada que la democràcia ens va permetre opinar, va obtenir els resultats que va obtenir, oi?
En tot cas, ja m’ho aclarirà, perquè si els mètodes per dir si un polític ha de marxar o no, ja no són els estàndards de la democràcia, ja em dirà quins són... Estic desorientat

J

Joan del fum

Igualada

29 de maig 2017.07:21h

Respondre

JERC,, no sabeu que en Castells nomes serveix per sortir a les fotos, i les fotos on apareix molt FUM , pero un altre clase de FUM

J

JUAN CASTILLO

SANTA MARGARITA DE MONTBUY

29 de maig 2017.06:37h

Respondre

SOLO NOS FALTA EN IGUALADA QUE NOS QUITEN LOS AUTOBUSES NO TIENEN CABEZA ESTOS DE ERC QUE TENEMOS DE TRANSPORTES PUBLICOS PARA LERIDA , MANRESA ,VILAFRANCA BARCELONA ,TARRAGONA ,NO SOLO ESO SI NO QUE... Llegir més NI PARA IR CALAF( SI NO TIENES VEHICULO ESTAS EN UN RINCON DE CATALUÑA PERDIDO ) PENSAR UN POCO EN LAS PERSONAS QUE NO TIENEN VEHICULO POR FAVOR

I

Ivan

Igualada

30 de maig 2017.15:48h

La cosa esta en cambiar la compañia de autobuses, no quedarnos sin. Si Hispano no vale que se vaya

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.