TORNAR

L'Ajuntament de Calaf convoca els premis de l'esport i la cultura

Els guardons es lliuraran per Santa Calamanda

cultura
Dimecres, 4 gener 2017. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les candidatures es poden presentar fins el 20 de gener. Els premis es lliuraran durant la celebració de la Nit de l'Esport i la Cultura, el divendres 3 de febrer, durant la celebració de la Festa Major d'Hivern.

L'Ajuntament de Calaf ha obert la convocatòria per proposar candidats per als premis de la Nit de l'Esport i la Cultura 2016 que es lliuraran durant una gala que se celebrarà, el 3 de febrer, en el marc de la Festa Major de Santa Calamanda. Amb aquests guardons es reconeixeran a les persones i entitats locals que han destacat pels èxits assolits o per la promoció que han fet de l'esport i la cultura durant l'any 2016. Es posa en valor, així, el seu esforç, la dedicació i disciplina que fan que el municipi tingui un ampli i variat calendari d'activitats esportives i culturals.

Un altre dels objectius dels premis és el reconeixement de trajectòries destacades en el món cultural i esportiu. Alhora es vol destacar, promoure, afavorir i fomentar noves iniciatives individuals o col·lectives en tots els àmbits de l'esport i la cultura que contribueixin de manera notable i continuada en la millora del panorama esportiu i cultural calafí.

A partir d'ara i fins al dia 20 de gener, qualsevol persona de Calaf pot proposar candidats per a cada una de les modalitats dels premis de cultura i esports. Per fer-ho, cal presentar una proposta raonada a través del full que caldrà lliurar al Registre Municipal de l'Ajuntament. Per poder ser guardonat en qualsevol de les categories, excepte per al Premi Alta Segarra de l'Esport o el Premi Alta Segarra de la Cultura, cal estar empadronat a Calaf o pertànyer a una entitat esportiva o cultural inscrita en el registre municipal d'entitats. A més, per als guardons de la categoria Alta Segarra poden fer les propostes de les candidatures qualsevol persona resident a un municipi de la Mancomunitat de l'Alta Segarra.

Les categories en matèria de cultura són Millor iniciativa cultural, infantil o juvenil; Trajectòria cultural; Efemèride; Millor aportació cultural per a la promoció de la cultura a Calaf; Millor aportació cultural en l'àmbit social o pedagògic; Ambaixador cultural calafí al món; Premi Alta Segarra de la Cultura. Pel que fa als premis esportius, l'elecció dels millors esportistes correspon als èxits assolits durant la temporada 2015-2016. Les diferents categories dels premis són: Millor esportista (masculí o femení) infantil; Millor esportista (masculí o femení) absolut; Trajectòria esportiva; Millor iniciativa esportiva o entitat esportiva en la promoció de l'esport; Millor iniciativa pedagògica o social lligada als valors de l'esport; Ambaixador esportiu calafí al món; Premi Alta Segarra.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.