TORNAR

L'Ajuntament de Calaf aporta 16.000 euros a l'edició del Desfolca't

El consistori va tancar l’acord amb l’entitat organitzadora

cultura
Dimecres, 22 juny 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'exitosa edició d'enguany del Desfolca't ha comptat amb una injecció de 16.000 euros de l'Ajuntament local. El conveni econòmic el van signar Jordi Badia, batlle calafí, i Núria Planell, de la COMTCASE.

En el marc del Reglament de subvencions i convenis, l'Ajuntament de Calaf va signar aquesta setmana un conveni de col·laboració amb la Comissió Organitzadora de la Música Tradicional de Calaf i l'Alta Segarra (COMTCASE). Aquesta entitat organitza, des de l'any 1991, el Festival de Música Tradicional de Calaf, que actualment porta el nom de Desfolca't, que va celebrar l'edició 25a aquest passat cap de setmana. L'acord determina la subvenció de 16.000 euros que s'atorga a l'entitat per a l'organització de la 25a edició del Festival de Música Tradicional.

Es tracta d'un ajut extraordinari tenint en compte la celebració d'aquest aniversari i la qualitat de la proposta cultural i musical que s'oferia en el programa d'enguany. Part d'aquesta subvenció, 6.000 euros, corresponen a la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona.

El document també feia constar la cessió de diferents espais de titularitat municipal i de material perquè la COMTCASE en fes ús durant el certamen i, així, facilitar el desenvolupament logístic del festival. Alhora, el consistori es fa càrrec de les despeses generades en l'àmbit de seguretat i salut pública. Per la seva part, l'entitat assumeix la contractació dels grups del festival, la seva gestió econòmica, recursos humans i la recerca de finançament, al mateix temps que es fa responsable del compliment de la normativa vinculada a qüestions d'higiene i alimentació.


1 Comentaris

E

Eduard

Igualada

22 de juny 2016.08:27h

Respondre

ÉS DE JUSTICIA, si no no s’entendria (es confirma: no era una bestreta). La iniciativa és molt potent i necessita un recolzament per la seva continuitat.

M’adhereixo (i afegeixo) al... Llegir més missatge amb el qual finalitza el video de la història d’aquest 25 anys: SI NO ES POT (CANTAR, TOCAR I ) BALLAR,NO ÉS LA NOSTRE REVOLUCIÓ.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.