El CF Igualada s'oblida del gol a Viladecans i torna sense punts

L’equip local va demostrar als anoiencs el perquè del seu segon lloc a la taula

Dimarts, 20 març 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Pas en fals de l'equip de Josep-Vicenç Mestre al Baix Llobregat, on va sucumbir 2 a 0. Els locals van fer valer la seva solidesa davant uns blaus que no van saber traduir el seu bon tracte a la pilota en ocasions de gol.

Els igualadins segueixen sense trobar el camí de la victòria per quarta jornada seguida. Van perdre davant un rival que se sent molt còmode a casa. El partit era complicat al camp del segon classificat i aviat quedaria palès el perquè de la classificació del Viladecans. Dani va avortar les primeres ocasions locals i l'Igualada va poder lluir el seu joc de futbol control, però sense convertir cap oportunitat i quan millor estava l'equip, va arribar el gol local, al minut 29.

L'onze blau, abans del partit a ViladecansAquest 1 a 0 no va fer caure els de Mestre, que van seguir tocant i van tenir ocasions per a empatar abans del descans. Al segon temps, l'Igualada seguia dins el matx. Al minut 51, va tenir una gran ocasió per mitjà d'Abdel i va haver-hi un possible penal sobre Fran, que el col·legiat no va xiular. La insistència no va tenir premi, i per contra, al minut 70, els del Baix Llobregat van ampliar distàncies. Els visitants van intentar tornar a connectar-se al partit, però sense fruits.