El CFI continua a l'alça i tomba a domicili el Vista Alegre

Dimarts, 17 octubre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Nou punts de nou possibles, per elevar-se a la vuitena posició del grup 2 de Primera Catalana. El Club Futbol Igualada continua mostrant una solidesa envejable i va resoldre amb un 0 a 2 el desplaçament al camp del Vista Alegre.

Tot esperant el partit suspès per l'1-O, l'Igualada és vuitè ara mateix, després de resoldre amb solvència el partit contra el Vista Alegre. Un gol a la primera part i un als instants finals del matx van allisar els objectius anoiencs. Els jugadors de Dani Gimeno estaven ben mentalitzats del seu objectiu. I eren conscients que seria un partit similar al de les últimes setmanes: domini blau i vigilar perills a l'esquena de la defensa.

Els igualadins van començar el partit amb gran intensitat i una ràpida circulació de pilota. Les ocasions blaves arribaven de manera freqüent, gràcies a grans jugades col·lectives. No obstant, el gol no va arribar fins al minut 37, quan després d'una jugada de paciència i control igualadí, els locals es van marcar a la seva porteria. S'havia obert la llauna, però encara quedava molt per fer.

El partit va seguir la mateixa tònica a la segona part, i els blaus seguien tenint aproximacions a l'àrea rival. Tot i això, en un jugada aïllada, els de Castelldefels van tenir una gran ocasió al contracop. Però, hi havia Dani, que amb una gran aturada va salvar l'empat. Arribada la darrera fase del partit, els locals van avançar línies i així ho va aprofitar Martí, al minut 88, amb una gran cavalcada, va saber definir per sentenciar el matx. Amb aquesta victòria, els anoiencs es situen a la vuitena plaça amb deu punts, amb un partit menys. El pròxim diumenge, a les 5, els blaus rebran al Viladecans a Les Comes.