El dèbil Morell acaba allisat per un CFI molt superior

L’expulsió d’Arnau a la represa no altera un equip que pensa en el sisè lloc

Dimarts, 16 maig 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Costa de creure, però després de tot el patiment dels primers dos terços de campionat, el CF Igualada pot acabar a la sisena posició del grup 2 de Primera Catalana. Un contundent triomf per 3 a 0, a casa, contra el Morell, fa presentar la candidatura blava.

Amb una victòria contra el Morell amb rotunditat, els homes de Dani Gimeno poden somniar amb la sisena plaça. L'ambició d'aquests jugadors és tan gran, que tot i aconseguir l'objectiu de la permanència volen escalar el major nombre de posicions. A les Comes, s'enfrontaven contra el cuer de la categoria. Tot feia pensar que el partit seria senzill, però s'ha vist mantes vegades enguany que en aquesta categoria tot s'ha de treballar. Es va partir d'un inici amb un Igualada molt dominador. Tot i així, les jugades de perill queien amb comptagotes i els visitants es sentien còmodes amb el seu rol defensiu. Els locals es van haver d'esmerçar per encarrilar la victòria.

Una de les primeres escomeses de l'Igualada, abans del golLa clau per desembussar el partit va ser al minut 19. Una gran centrada de Baraldés la rematava Abdel, amb un gran cop de cap, al fons de la xarxa. Els blaus s'avançaven al marcador. A partir d'aquest moment, el partit va decaure. Molt poca intensitat per part dels dos equips. Els minuts passaven i les ocasions brillaven per la seva absència, arribant al descans amb l'un a zero.

A la represa, la tònica del partit va ser similar. Els jugadors de Dani Gimeno tenien un punt més de tensió, fet que permetia que les ocasions arribessin amb major facilitat. D'aquesta manera, al minut 58, va culminar una gran passada d'Arnau per a fer el 2 a 0. I quan semblava que el partit ja estava mort. Una falta d'Arnau, quan era l'últim defensa, va suposar l'expulsió i va fer entrar el rival al partit.

Tot i això, els igualadins van resistir i al minut 81, Èric feia el 3 a 0 final a partir d'un gran xut des de fora l'àrea. Amb els tres punts, l'Igualada es col·loca a la novena posició i està a tres punts de la sisena posició amb sis punts en joc. Diumenge vinent, a les 12 del migdia, els blaus es desplacen a Castelldefels per jugar davant el Vista Alegre.