El C.F. Igualada torna a sortir del descens directe

Els igualadins van guanyar al Tàrrega per 2-1 a Les Comes

Dilluns, 18 maig 2015. 03:00. Otger Gabarró.

L'Igualada surt del descens després duna brillant victòria en front un rival directe, el Tàrrega, en unes Comes plenes a vessar que vam empènyer a l'equip a guanyar per 2-1

Gran victòria igualadina per sortir del descens. L'Igualada necessitava guanyar i ho va fer ahir contra un rival que també s'està jugant la permanència en aquestes últimes jornades. La pimera part va estar marcada per una igualtat que al minut 30 els locals van aconseguir trencar amb l'1-0, tot i que els visitants van aconseguir un pal just abans del descans. Gran victòria del C.F. IgualadaEn la represa el partit  va ser molt vistós amb els dos equips llençats a l'atac. Al minut 30 el Tàrrega aconseguia l'empat, i dominava el ritme del partit. Però finalment, a falta de 5 minuts pel final els igualadins van aconseguir el definitiu 2-1.

Proper partit

La jornada vinent l'Igualada torna a tenir un partit trascedental que l'enfrontarà amb l'Almacelles a domicili. En cas de victòria, els igualadins sortirien de la zona de possible descens.