L'Igualada despatxa amb facilitat al Lloret

Els arlequinats van fer valer la intel·ligència i el control en una pista molt aspra

Dilluns, 8 gener 2018. 12:00. Redacció AnoiaDiari.

Amb tres victòries seguides, l'equip de Ferran López és un dels equips més en forma de l'OK Lliga. Ara, la vista de l'equip es posa en la tornada de la CERS a Lleida.

Els aficionats igualadinistes tenen un regal de Reis esplèndid: un triomf a la pista del Lloret, on guanyava per 0 a 3. El porter i capità Elagi Deitg va mantenir la porteria a zero per primer cop a la temporada i confirmava el seu gran estat de forma. L'equip va fer un joc intel·ligent i va superar els locals en tot moment. Un doblet d'Oriol Vives i un gol de Sergi Pla certificaven el bon partit de l'Igualada, que acaba la primera volta com a cinquè classificat i ja encadena tres victòries consecutives.

Els jugadors igualadinistes, en una imatge del partit a Les Comes contra l'AlcoiAl minut 5, l'Igualada ja guanyava per 0 a 1 gràcies al primer gol d'Oriol Vives. El Lloret podria haver empatar un minut després des del punt de penal, però Elagi Deitg va parar la pena màxima. Sergi Pla també va errar un tir des del punt de penal pocs minuts després. En tot cas, els homes de Ferran López, que controlaven el ritme del joc, portaven més perill a l'àrea contrària que no pas els locals. En defensa, el Lloret va topar contra uns anoiencs inexpugnables, gràcies a Deitg.

Passava poc més d'un minut de la segona part, quan Oriol Vives tornava a aparèixer i feia el segon gol de l'equip, que també significava el seu segon gol. Tot i que l'Igualada no havia jugat amb cap signe d'angoixa pel resultat, dos gols posaven una distància merescuda. El guió de la segona meitat eramolt similar al de la primera. L'Igualada va superar amb intel·ligència un dels equips més rocosos de la categoria. La cirereta final arribava als últims cinc minuts, amb el 0 a 3 de Sergi Pla.

El tècnic arlequinat, Ferran López, afirmava que "hem estat un equip intel·ligent i hem sabut competir. Acabar la primera volta com a cinquens classificats és un èxit. Darrere hi ha treball i il·lusió. Hem d'estar orgullosos d'aquests jugadors", concloïa. El pròxim compromís de l'Igualada és europeu. Dissabte dia 13 de gener juga el partit de tornada dels vuitens de la Copa de la CERS contra el Lleida, al Pavelló Onze de Setembre. L'Igualada va guanyar l'anada per 4 a 3, resultat que haurà de defensar. L'Igualada Hoquei Club ha organitzat un autobús per anar a animar l'equip a Lleida. El preu de l'entrada i autobús pels socis és de 8 euros i pels no socis, de 10 euros. Per reservar, es pot trucar al número 93 804 42 57.