L'Igualada goleja al Balaguer a Les Comes

Els homes de Moha sumen la segona victòria consecutiva

Dimarts, 2 octubre 2018. 12:00. Redacció AnoiaDiari.

La victòria es va fer esperar quatre partits a l'equip anoienc, però ara ja en són dues de consecutives i amb golejada ambdues. Un excel·lent Carlos Simón, amb dos gols, va guiar als blaus (4-1).

Després del Cambrils, el Balaguer també va encaixar quatre gols d'un Igualada inspirat. El triomf blau es va cimentar en una gran segona part. Carlos Simón amb dos gols era el protagonista ofensiu dels locals que ja tenen 8 punts. El partit va començar molt travat amb un Balaguer que no creava perill però que tancava bé els espais. A la mitja hora, Carlos Simón aprofitant una gran passada de Delgado, va superar Alfred i feia l'1 a 0. El Balaguer va estirar línies i conseqüència d'això va empatar just abans del descans amb un xut de Hicham.

Un dels atacs del Balaguer, la primera partA represa, només hi va haver un equip sobre el camp de Les Comes, que va gaudir amb els seus jugadors. Martí Just, que no podia fallar, va fer el 2 a 1: el seu quart gol en cinc partits. I el partit va quedar sentenciat quan Carlos Simón amb un fort xut completava una gran contra del CF Igualada. Els jugadors blaus van mostrar molta ambició i van seguir buscant porteria.

I el premi arribaria, aquest cop per Omar. Ja al descompte, va aprofitar una recuperació per marcar davant la sortida d'Alfred.
El 4 a 1 feia justícia a la bona segona part dels locals que sumen 8 i treuen el cap a la zona alta de la Primera Catalana. La pròxima setmana, partit important i complicat amb la visita al Vista Alegre, un dels equips que ha començat en plena forma la temporada.