TORNAR

L'Igualada HC estudiarà vendre la plaça a l'OK Lliga si no té una injecció econòmica

L’assemblea de socis no ha aprovat el pressupost davant el dèficit

esports
Dilluns, 9 octubre 2017. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La recent assemblea ordinària de socis de l'Igualada HC celebrada a la Sala d'Actes del Pavelló de les Comes amb una vintena de socis no va aprovar el pressupost presentat per la junta directiva igualadina. Aquest preveia de sortida una dèficit de 64.000 euros per la manca hores d'ara de patrocinadors pel primer equip que era la quantitat que fins la temporada passada aportaven entre les empreses Calaf Grup i Buff.

Amb un dèficit pressupostari degut a la manca de patrocinis, s'han encès les llums vermelles a l'Igualada HC. La situació és prou greu com perquè es parli obertament de vendre, a final de temporada, la plaça de l'OK Lliga. A l'assemblea, 5 vots en contra i 12 abstencions van propiciar la no aprovació del pressupost que dificulta i molt el desenvolupament normal de la temporada. El president Manel Burón va manifestar que "fa mesos que treballem per aconseguir nous patrocinadors però no ha estat possible i aquesta situació no és pot allargar en el temps". El club, si no rep un manà en forma de nous patrocinis, es pot veure obligat a fer un 'reset' i deixar l'alta competició.

L'actual president, Manel BurónDe fet, els socis van aprovar el balanç econòmic de la temporada 2016-2017 on el club va generar un dèficit de 15.000 euros, tot i que el deute del club només es veu incrementat en 3.000 euros, ja que en el decurs de la temporada passada es van poder retornar i pagar quasi 12.000 euros del deute arrossegat. Al setembre del 2016 el deute del club era de
57.000 euros i ara en aquests moments es de 60.000 euros, la primera temporada de les darreres cinc que el club genera dèficit. Temps enrere, el deute del club havia estat molt més alt, sobre els 140.000, però s'havia anat reduint les darreres temporades. 

Així, durant el torn de precs i preguntes es va parlar de la possibilitat a final de temporada de vendre la plaça de l'OK Lliga i poder eixugar el deute i competir amb el segon equip a la Nacional Catalana donat la manca de suports que actualment té el club amb més títols de la nostra ciutat. No es descarta properament fer una nova assemblea per poder donar
potestat a la junta directiva per poder acceptar una venda dels drets federatius a un altre club a final de temporada i d'aquesta manera poder eixugar el deute existent.


1 Comentaris

J

Josep

Igualada

9 d'octubre 2017.19:25h

Respondre

Potser es que el President es el problema i no pas el problena es la manca de patrocinis.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.