L'Igualada HC suma els tres primers punts de la temporada

Victòria dels arlequinats davant el Voltregà a Les Comes (4-2)

Diumenge, 29 octubre 2017. 18:49. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada Hoquei Club va obtenir aquest dissabte la primera victòria de la temporada vencent al poliesportiu de Les Comes al Club Patí Voltregà per 4 gols a 2. Pels igualadins van marcar Sergi Pla en dues ocasions, Jordi Méndez i César Vives. Tres punts de gran importància que donen aire als igualadins.

El matx, però, no va començar gens bé pels igualadins, que al segon minut de joc ja perdien 0-2 amb gols d'Èric Vargas i Gerard Teixidó, aquest de penal. Però només un minut més tard, Sergi Pla escurçava distàncies fent pujar l'1-2 al marcador. Els igualadins es van llençar a l'atac buscant l'empat, però les ocasions -amb dues boles al ferro de la porteria visitant- no van entrar. No va ser fins al minut 24 que Jordi Méndez feia el gol de la igualada. Amb el 2 a 2 s'arribava a la mitja part del partit. L'Igualada havia aconseguit empatar un 0 a 2 en contra. Mitja feina feta.

A la represa, bones ocasions dels igualadins que culminen al minut 34 amb un gol de César Vives que desfeia l'empat. Al minut 48 el Voltregà posa cinc jugadors de pista intentant buscar desesperadament el gol de l'empat. El gol, però, va arribar per la banda arlequinada poc abans de la finalització del partit, marcant novament Sergi Pla, que feia pujar el 4-2 definitiu.

El tècnic igualadí Ferran López va explicar, a la finalització del partit, que "al principi ha sortit tot al revés, però la segona part ha estat molt bona. Ens faltava un punt de caràcter i deixar-nos anar, cosa que hem tingut a la segona part", afegint que "aquest equip creix a nivell mental i això és molt important. Amb un 0-2 tan matiner, si no ets fort, se't fa llarg".