L'Igualada no treu profit d'una gran primera part i cau contra el San Cristóbal

Un penal dubtós va condemnar als blaus a la represa

Dimarts, 28 novembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El conjunt blau, malgrat les òptimes sensacions de la primera part, va perdre a Terrassa davant un rival molt intens que va ser més contundent a les àrees. La derrota fa que els nois de Mestre baixin a la vuitena posició.

L'Igualada va encaixar una derrota potser immerescuda en un aspre partit a Terrassa contra el San Cristóbal (2-1). L'enfrontament va iniciar-se amb la tònica habitual de joc dels igualadins: domini de la pilota i amb la proposta de joc de combinació. No obstant, el San Cristóbal pressionava de manera molt ordenada i posava en greus problemes als visitants, ja que aprofiven les petites dimensions del terreny de joc. A conseqüència d'aquesta pressió, els egarencs, van recuperar la pilota al minut 7 i no van deixar escapar l'opció. S'avançaven al marcador.

Amb tot, els blaus van seguir treballant amb la seva filosofia de joc i van tenir força ocasions. La gran actuació del porter local i els pals evitaven l'empat. Finalment, en una d'aquestes aproximacions, Martí va aprofitar el refús del porter per igualar el matx, al minut 33. Des del gol fins al descans, el partit es va adormir. Es va arribar a la mitja part amb empat a un.

L'Igualada va tenir el control de l'esfèrica, però no en va treure prou rèditEn els segons 45 minuts, va arribar un penal molt dubtós a l'àrea igualadina, davant la sorpresa de tothom ( locals i foranis). Aquesta vegada Dani no va poder parar la pilota i el San Cristobal es va tornar a avançar al marcador. Els de JV Mestre havien de tornar a remar a contracorrent. Amb els diferents canvis que va introduir, l'equip va seguir amb les regnes del joc. Però, la obligació de marcar un gol, deixava molts espais vora l'àrea igualadina. Amb aquest panorama, ambdós equips van tenir ocasions per anotar, però les grans aturades dels porters van evitar que el marcador no es mogués més fins que el partit morís.