El Lleida barra el pas a l'Igualada Rigat a la Lliga Catalana

Dimarts, 3 setembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els lleidatans són una de les bèsties negres de l'Igualada Rigat els darrers anys. Aquest divendres, aturaven el progrés de l'equip de Cesc Linares a la Lliga Catalana amb un 3 a 4 a Les Comes.

El capità Ton Baliu, en una fotografia de la temporada anteriorDerrota de l'Igualada Rigat a la Lliga Catalana davant del Lleida Llista, que deixa als igualadins sense opcions de jugar els quarts de final a Vic. Davant de 300 espectadors, anoiencs i lleidatans van disputar un matx trepidant que es va resoldre a la represa. Va ser el primer partit a Les Comes d'Oriol Vives, que va marxar del club a darrera hora per anar justament al Lleida.

I era Vives qui obria el marcador i feia el 0-1 amb fortuna. Després, rèplica local amb ocasions igualadines de Tety Vives, Marc Palau i Bernat Yeste que van topar amb un inspirat Lluis Tomàs. Als 20 minuts, en una acció atacant del Lleida, Marc Palazón va rematar a mitja alçada fent el 0-2 amb el que s'arribaria al descans.

En els segons 25 minuts, els igualadins van posar setge sobre la porteria. Roger Bars va transformar un peal en l'1 a 2. El gol va donar ales als arlequinats que van jugar els millors minuts i van tenir les millors ocasions, a càrrec de Baliu, Pla, Palau i Mendez. Quan mancaven deu minuts, una penjada de Sergi Pla la va desviar Marc Palau fent l'empat a dos. Primer gol del reusenc, ex del Girona amb el dorsal 6 de l'Igualada Rigat. Poc va durar l'alegria, ja que Alex Joseph va aprofitar un rebuig Elagi Deitg per marcar el 2-3 aixecant i picant la bola.

Restaven set minuts quan en el llançament d'un falta des de la frontal, la tanca defensiva es va obrir i Andreu Tomàs va sorprendre a Elagi marcant el 2-4.
A dos minuts pel final, dues grans accions del capita Baliu no van trobar la xarxa rival i al contraatac el Lleida podria haver ampliat el seu avantatge. Quedaven pocs segons quan els àrbitres van assenyalar la desena falta d'equip del Lleida, que Jordi Mendez va transformar en el 3-4 definitiu.