La UEC Anoia firma una 'trail express' òptima a Montserrat

Tres corredors van competir el mateix cap de setmana a la SantRunMon

Dissabte, 16 febrer 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Amb dos recorreguts diferents, una 'skyrace' i una 'express', l'emblemàtica muntanya va testimoniar una excel·lent actuació de la delegació anoienca.  Els guanyadors absoluts de la prova van ser Daniel Castillo (A E MATXACUCA) amb 1 hora 12 minuts 33 segons i Anna Rovira (Ind) amb 1:28:45.

Els anoiencs, a la meta de l''skyrace'Aquest cap de setmana passat, amb unes condicions meteorològiques perfectes per la pràctica del trail running, es va celebrar a Monistrol la prova de Montserrat. La cursa constava de dos recorreguts diferents, la 'skyrace' de 25 quilòmetres i 1.500 metres positius i l''express' de 15 quilòmetres i 800 metres positius. En el cas de l''express' van finalitzar 269 participants. Pel que fa als corredors del Club Excursionista UEC Anoia, David Núñez va parar crono en 1 hora 36 minuts i 23 segons. Entrava en la 34a posició absoluta i quart lloc de la seva categoria. En el seu debut en la disciplina, Anna Alejandro va finalitzar en la 60a posició general femenina amb un temps de 2:23:58.

El mateix diumenge dia 10, tres corredors, Miquel Serra, Francesc Lobet i David Gubern es van desplaçar fins a Sant Ramon per córrer els 23 quilòmetres de la SantRunMon, una dura cursa de muntanya amb més de 700 metres de desnivell positiu amb constants puja i baixa que van posar a prova les cames dels tres corredors de la UECANOIA.