TORNAR
PUBLICITAT

Calamars amb cigrons

Una bona mescla de sabors

Diumenge, 12 maig 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els calamars i els cigrons fan un bon equip en aquest plat que ens prepara aquesta setmana la Iaia Nuri. Animeu-vos a fer-lo i bon profit!

Calamars amb cigrons

Ingredients

1 q de calamars

1 got de vi blanc

una ceba

una fulla de llorer

½ q de cigrons

sal

pebre

Elaboració

Netejar acuradament els calamars i farcir-los amb llurs potes. Reservar

Posar oli en una cassola i daurar la ceba que estigui ben picada, assaonar-ho.

Seguidament afegir els calamars i el llorer. Ofegar-los lentament perquè es vagin fent a poc a poc, en aquest moment s’hi posa el vi que es deixa evaporar, i s'hi afegeix l’aigua fins que quedin coberts.

Ho deixem coure durant ½ hora aproximadament. Ara és el moment de afegir-hi els cigrons ja cuits. Ho deixem al foc uns 10 minuts perquè s’impregnin els sabors.

Aquest plat es pot acompanyar amb una escalivada


1 Comentaris

c

carmen español

isona

15 d'octubre 2018.21:37h

Respondre

aquest plat fa molt bona pinta, el fare aviat

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.