//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
1 q de calamars
1 got de vi blanc
una ceba
una fulla de llorer
½ q de cigrons
sal
pebre
Elaboració
Netejar acuradament els calamars i farcir-los amb llurs potes. Reservar
Posar oli en una cassola i daurar la ceba que estigui ben picada, assaonar-ho.
Seguidament afegir els calamars i el llorer. Ofegar-los lentament perquè es vagin fent a poc a poc, en aquest moment s’hi posa el vi que es deixa evaporar, i s'hi afegeix l’aigua fins que quedin coberts.
Ho deixem coure durant ½ hora aproximadament. Ara és el moment de afegir-hi els cigrons ja cuits. Ho deixem al foc uns 10 minuts perquè s’impregnin els sabors.
Aquest plat es pot acompanyar amb una escalivada
Rafel morera alavedra
Sabadell
31 de maig 2020.00:31h
És millor mengart el meteix dia,o deixar reposar fins l”anat demà?