TORNAR

Àngels Chacon formarà 'ticket' electoral amb Marc Castells

La secretària general de la Unió Empresarial de l'Anoia s'incorporarà a les llistes de CiU com a independent

politica
Dijous, 24 febrer 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La secretària General de la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA), Àngels Chacon, abandona el seu càrrec per incorporar-se com a independent al projecte electoral de Convergència i Unió (CiU) després de 2 anys a la Unió Empresarial de l’Anoia. Marc Castells afirma que confia en Chacon per construir una Igualada millor i de futur que compti amb el recolzament del teixit empresarial de la comarca.

Àngels Chacon

Chacon abandona la UEA per ‘garantir la neutralitat i el caràcter apolític que sempre ha defensat l’entitat’. Després d'haver-s'hi estat 2 anys, Chacon passa el relleu a Xussi Muñoz. Marc Castells no ha confirmat en quina posició se situarà el nou fitxatge, però tot fa pensar que ocuparà un lloc privilegiat en les llistes convergents.

Segons Castells, el currículum i la seva activitat a la UEA converteixen Chacon en una molt bona aposta de Convergència: ‘Àngels Chacon és llicenciada en Dret i Comerç Exterior i la seva vinculació a la UEA la fa coneixedora de tota la situació empresarial de la comarca’.

La presentació oficial de la nova incorporació serà la setmana que ve, però Marc Castells ha avançat a anoiadiari·cat que se sent molt satisfet que 'una persona de la vàlua d'Àngels Chacon s'incorpori al projecte de CiU per aconseguir el canvi positiu que necessita Igualada' i en subratlla la seva competència demostrada en la gestió de la UEA.

Paral·lelament a aquesta incorporació a la llista de CiU-Igualada de cara a les eleccions del 22 de maig, el PSC també està mirant d'atraure algun independent de prestigi que precisament l'ajudi a desmarcar-se de les pròpies sigles del partit.


34 Comentaris

i

igualadi

Igualada

3 de març 2011.17:21h

Respondre

Lluiset, per casualitat he tornat a llegir els comentaris d’aquest article i la veritat hi ha coses que no s’entenen, o mes ben dit s’entenen massa.

Penso que ja es massa tard i per tant ja ni... Llegir més tu mateix tornaràs a veure el meu comentari, però mira, he sentit la necessitat de contestar-te i ja esta.

Lluiset, com es poden dir segons quines coses?, algunes no es poden dir per barroeres: tot això de la mamella de l’empresa privada, però si el que necessitem es que gent valida de l’empresa privada es vulgui involucrar en la política, que no o entens?, i tu a mes a mes o utilitzes per intentar desprestigiar a una persona que en el seu mon, el de l’empresa, en te molt de prestigi i segur que ni te n’has preocupat d’informar-te’n, has mirat de fer mal i prou. Però mira noi no has tingut sort, ja que tots els que coneixem l’Àngels sabem que parles per enveja ja que tu segurament t’has hagut de conformar tot aquest temps amb un altre Àngels i ho has assimilat molt malament pel que es veu.

I en segon lloc a on veus tu tot això que dius de la divisió de CiU, tens el xip equivocat o estàs llegint encara la premsa de fa quatre anys ja que de divisió actualment només n’hi ha una, la de l’Entesa per Igualada que s’ha desfet i si filem mes prim, encara n’hi ha un altre, la del Sr. Aymamí amb el PSC ja que sembla que li faci nosa ser socialista o renuncií a ser-ho al menys públicament

En fi Lluiset, fes-t’ho mirar i ja en tornarem a parlar desprès de les eleccions municipals

L

Lluiset

Igualada

2 de març 2011.09:43h

Respondre

És bastant trist veure com la mamella de l’empresa privada no dona més de sí i també és lamentable comprovar que gent com la senyora Chacón s’obren camí amb un partit com CiU. No crec que... Llegir més el senyor Castells l’hagi encertat portant-la com a fitxatge estrella. CiU hauria de ser el partit hegemònic a Igualada, però com sempre estan dividits. Guanyarà l’Aymamí, senzillament perquè les eleccions es guanyen amb unitat, no pas amb divisió. I, senyor Payerol, si us plau, deixi de donar lliçons a tothom. Utilitzi la seva veterania i experiència en benefici de la ciutat, no pas d’unes idees sectàries.

i

igualadi

Igualada

2 de març 2011.09:21h

Respondre

Ignasi, coneixes de veritat a l’Angels Chacón?, coneixes a algú que hagi treballat amb ella?.

A vegades l’enveja o l’impotencia fan dir moltes coses.

I

Ignasi

Igualada

1 de març 2011.18:40h

Respondre

Pot ser que la Sra. Chacon coneixi la situació empresarial de la comarca. Igual que molts coneixem el que passa a molts llocs i ens quedem al sofà mirant la tele. Coneixedors ho som, cert, però... Llegir més això no vol dir res. Si l’aval de la Sra. Chacon és la seva gestió, ja em perdonaran, però no considero que aquesta hagi sigut bona. A no ser que la gestió tingués com a objectiu la promoció personal buida de contingut. En aquest cas, res a dir.

M’agradaria saber quins són els indicadors que segueix el Sr. Castells per valorar d’aquesta manera tant positiva la gestió de la Sra. Chacon. Però si el nivell que ens promet és aquest, amb ben poca cosa es conformarà.

Esperem que a la política no faci de tap, com ha fet a la UEA. Tot i que potser serà un dels taps per impedir que CIU guanyi les eleccions. En fi, veurem què passa.

j

josep m. torras payerol

Igualada

28 de febrer 2011.19:17h

Respondre

Sra. Laia ??,
Gracies pels teus comentaris. He buscat al diccionari i he trobat aquesta definició de Demagògia: Degeneració de la democràcia, consistent en que els polítics, mitjançant... Llegir més concessions i afalacs als sentiments elementals dels ciutadans, tracten d’aconseguir o mantenir el poder.
Laia, creus realment que en fas un bon ús de la paraula?
Evidentment no se’m acudiria dir a ningú el que ha d’escriure o el que no, i per la meva part simplement escric el que vull amb tota llibertat i intento contestar amb raonaments propis i si algú em contesta amb raonaments acurats, doncs aleshores ja tenim un diàleg i tots dos aprenem quelcom, cosa que encara que no sembla que sigui habitual, succeeix a vegades.
En quant a la etiqueta com la que tu em poses, és una reducció simplista del tema, davant a una falta d’arguments.
Lo de Sr. Payerol, gracies de part de la meva mare, al meu pare que és va morir fa poc, se que també li agradaria que l’esmentessis, simplement per respecte. Gracies per la teva comprensió!
I parlant del post que ens pertoca, l’Àngels de la que tinc el gust de conèixer i el honor d’haver conegut i treballat amb el seu pare, em sembla una persona excel·lent a la que tinc en molta estima, és una gran professional, i espero que en política aporti aquest grau de professionalitat, de credibilitat, de capacitat de treball i de frescor que bona falta ens fa, pel be de tots.
Que tinguis una bona tarde.

j

josep m. torras payerol

Igualada

28 de febrer 2011.16:53h

Respondre

Reig ??,
Primerament, fer-te saber que no em presento a les eleccions, almenys que jo en tingui coneixement, però mai se sap. Per tant no se a que ve, això del teu vot.
Segon, jo no he amenaçat a... Llegir més ningú, ni ho puc fer, ni ho he volgut fer, ni he tingut mai aquesta intenció, per tant hauràs d’explicar-me d’on ho treus.
Tercer, no ataco als que no pensen com jo, simplement contesto a les persones que intenten fer mal per fer mal, i crec que ho faig amb raonaments, encara que a vegades sigui una mica dur. Si la teva intenció es protegir a aquest tipus de persones, doncs tu sabràs.
El post d’aquest suposat ex-empresari, era fora de lloc i atorgava coses que no són certes, pel simple fet d’intentar desacreditar a una persona que mereix tots els meus respectes. I jo sóc amic dels meus amics i trec la cara per ells. Honradesa obliga. Tu no fas el mateix pels teus amics?
D’això es el que tu en dius perdre el Nord?
Que tinguis un bon dia, amb tots els respectes.

L

Laia

28 de febrer 2011.16:36h

Respondre

El Sr. Payerol, que exigeix que ningú li digui sobre que ha d’escriure o que ha d’opinar, sembla que sí que es creu amb el dret a dir que han d’escriure i opinar als altres... demagògia?... Llegir més no... CyU

r

reig

igualada

28 de febrer 2011.13:41h

Respondre

de veritat i amb respecte tinc que dir-te, josep m.torras, que has perdut el nort. Amb el to dels teus comentaris despres no pots exigir respecte a la gent.
Deixa de amenaçar i tractar amb tanta... Llegir més prepotencia a la gent que no pensa com tu.
Has perdut el meu vot.

j

josep m.torras payerol

Igualada

28 de febrer 2011.00:28h

Respondre

Petit ex-empresari, No se que t’empatolles.
No es estrany que hagis tancat. Si creus que els demés són els que t’han de solucionar els teus propis problemes o quan no tens èxit donés la... Llegir més culpa als altres, ni ets, ni has sigut ni seràs mai un empresari d’èxit.
Un lobby o grup de pressió és un col·lectiu més o menys organitzat que intenta influir en l’administració pública, la Unió Empresarial de l’Anoia, és simplement un òrgan d’associació d’empresaris, per defensar els seus interessos, una cosa no te res a veure amb l’altre.
A la UEA ni salven empreses, ni donen o presten els diners, ni tenen burocràcia administrativa, ni carreguen impostos, etc. ni de tots els mals que li vols inculpar. I tampoc són culpables de la situació econòmica Mundial o tu creus que si?
La teva postura solament demostra un greu desconeixement del que parles o més aviat només un propòsit de fer mal, pel simple fet de fer mal.
Que tu no sàpigues quines són les funcions i el treball d’una persona i/o d’una associació, això no et dona el dret ni et permet intentar desacreditar-la, més aviat es qüestió de mesquinesa de la teva part.
Espero que la pròxima vegada que intentis fer d’empresari, hagis après que ets tu i no els demés, el que ha de solucionar els seus propis problemes i pot ser no hauràs de tancar de nou, però amb aquesta mentalitat teva, ho dubto. Clar que aleshores hauràs de buscar a un altre culpable o millor t’hauràs de mirar al mirall per trobar-lo.
Bona sort!

m

montserrat

igualada

27 de febrer 2011.19:50h

Respondre

molt bon fitjatge per convergencia una noia molt simpatica i molt practica

U

Un petit empresari de l'Anoia

Igualada

27 de febrer 2011.18:09h

Respondre

Enhorabona Àngels Chacon!

Has sabut fer el salt!!! Com a persona et felicito perquè t’has sabut promocionar utilitzant el teu càrrec com a trampolí, ara... Com a petit empresari et dic que com... Llegir més a Secretaria General no has fet res pels empresaris. Crec que aquesta és la funció i objectiu d’un lobby empresarial... Gràcies a la poca feina de la UEA, i a la falta de suport, molts de nosaltres hem tingut que tancar. Vols que et digui alguns dels nostres problemes: falta de liquidessa, burocràcia administrativa, impostos... Segurament que em faltarien pàgines per dir el que de veritat necessitem...
Que tinguis molta sort! i que com a regidora ho fagis millor.

A

Antoni Ramirez

antoni122cp@gmail.com

25 de febrer 2011.20:04h

Respondre

Bones, no tinc el plaer de coneixer a l’Angels.

Però penso que el comentari de la ”clos gomez” esta fora de lloc.

La responsabilitat de tirar endavant la comarca és de l’administració... Llegir més i les persones que formant.

Sort tenim de persones com l’Angels que la seva inquietud mou i obre projectes, no com d’altres que es limiten a criticar i sobre destruir.

A

Andreu

Igualada

25 de febrer 2011.18:56h

Respondre

Àngels, tens el meu suport, perquè ser el que costa trobar persones eficients, preparades i valentes com tu, en aquests anys a la UEA has demostrat a tothom la teva gran vàlua, perseverança i... Llegir més empenta. Se que t’hi deixaràs la pell, perquè estimes Igualada. Confiem amb tu el cent per cent.

J

Joan

Igualada

25 de febrer 2011.17:18h

Respondre

No et trenquis mes el cap Clos Gomez, pel que enteng tu ja estas be amb la Mª Àngels Castelltort. Tot son opinions i tan bona es la teva com la dels que creiem que no hi ha punt de comparació amb... Llegir més l’altre Àngels

c

clos gomez

igualada

25 de febrer 2011.16:48h

Respondre

Angels Chacón: apart de ser una molt bona relacions públiques, en la seva posició que ha aconseguit per la Comarca?

Iniciar molts projectes i com sempre no se n’ha acabat cap ni un.

La comarca... Llegir més segueix igual...de totes les gestions que ella va contribuir a començar i que va dir que es concretarien, quantes se n’han tancat?

CAP NI UN.

Necessitem gent amb empenta que si sàpiga tancar projectes per la comarca, no cares somrients que fan bon rotllo però que no són productives...

No ens ho podem permetre..

j

josep m. torras payerol

Igualada

25 de febrer 2011.13:45h

Respondre

Excuse moi, j’ai fait un erreur en tapant sur l’ordinateur, On est humain. Je voulais dire :
Chère Alba.

a

asne

igualada

25 de febrer 2011.12:54h

Respondre

josep m. torras, vols dir que no et passes de ”sobrat”?
A veure si estaras restant vots als teus amb aquestes actituts que tens...

j

josep m. torras payerol

Igualada

25 de febrer 2011.12:22h

Respondre

Cher Alba.
Tu dois avoir le même temps que les autres pour pouvoir lire et écrire, a la fin ça me ressemble seulement question d’envie. S’il vous plait, on peut répondre pour ce qui on parle... Llegir més dans les post, ou on va perdre toujours le temps en disant de bêtises.
Je the souhaite une bonne journée avec ta « troupe » de pots et parents politiques et aussi un bon « week-end ».
Joseph M.

A

Alba

25 de febrer 2011.11:41h

Respondre

La Troupe convergent torna a l’atac... es nota que tenen temps lliure!

A

Antoni

Igualada

25 de febrer 2011.10:56h

Respondre

David R. Et veig una mica acabadet. Em pots dir quina empresa tenen o han creat l’Aymamí, en Pàmies, en Riba, en Figueres, la Castells, la Mateu, l’Enrich, la Torreblanca, la Castelltort (me la... Llegir més deixava aquesta). Me’n falta un, que algú m’ajudi. Avui en dia, tenir una empresa no ho és tot, tot i que és prou admirable. A vegades és saber gestionar-la, i ja et dic jo que tots aquests que he anomenat, no sé si són un model de gestió en empreses que òbviament hem pagat entre tots. No recordo cap capitalista privat que els hagi donat a gestionar una empresa, pels seus mèrits intel.lectuals.

j

josep m. torras payerol

Igualada

25 de febrer 2011.10:31h

Respondre

Agustí,
Gracies per la teva apreciació, t’agrairia molt que si trobes quelcom que he escrit malament m’ho diguis, tant en gramàtica que desgraciadament mai la he estudiada com en significat de... Llegir més les paraules. M’he passat la vida aprenent dels meus errors i no se’m cauran els anells si ho fas, simplement aprendre quelcom més i t’ho agrairé.
Cuidat.
Josep M.

c

ciutada

Igualada

25 de febrer 2011.09:03h

Respondre

Quina pena David R. , vull pensar que tu realment no ets del PSC, i si o ets, val mes que et treguin, ja que mes aviat els hi fas nosa.

Hi ha persones que son il-luses i altres mal educades, però... Llegir més mira per on tu ets les dues coses

A

Agustí

igualada

24 de febrer 2011.23:58h

Respondre

Josep m. no ets el més adient per corregir la manera d’escriure dels demés.

j

josep m. torras payerol

Igualada

24 de febrer 2011.22:37h

Respondre

David R.
Ara entenc perquè la cosa pinta tan malament pels del PSC! No en hi ha cap que tingui empresa i per això aquests deliris de grandesa amb les Empreses Municipals! Evidentment com tu dius,... Llegir més no poden fer res de bo! El nivell de formació empresarial dels del PSC suposo que el deuen obtindre amb els cursets de Formació de Ig-nova al mòdic cost de € 37.000 per lloc de treball fixa, oi?
Aquí que jo sàpiga els únics que tenen que salvar quelcom, encara que només siguin els mobles, són els inquilins actuals de l’Ajuntament.
I David R. no la fiquen sinó que la posen! En fi veig que el nivell, tampoc es que tingui molt que desitjar.
Per cert tu tens empresa? Si no es així, per un mòdic preu igual te’n munten una a Ig-nova, pagues lloguer baixet i només ens hauràs costat uns € 60.000 i pot ser et posaran (no ficaran) a una llista amb totes les garanties, que tu demanes als demés!
Que bé no???
Au! Bona nit i tapat, que et pots constipar!

R

Rino

24 de febrer 2011.22:02h

Respondre

Complimenti Angels e, soprattutto, complimenti ha chi ha avuto fiducia in te. Sono certo che darai i migliori risultati che si aspettano da te

D

David R

Igualada

24 de febrer 2011.19:40h

Respondre

Que bé no????

M’agrada que fikin una persona d’aquest nivell, una persona que no té empresa creus que pot fer res de bo? au va ..... no la fikeu de la gran salvadora es penos !!!!! I estudis... Llegir més relacionat amb el món laboral? ..... comerç exterior .... al PSC en tenen amb més nivell de formació ...

R

Ramon F.

Igualada

24 de febrer 2011.17:28h

Respondre

No conec personalment a l’Àngels Chacon però la felicito pel pas que esta donant.

Pel que m’he pogut informar a través d’amics que si que han treballat amb ella a la Unió Empresarial,... Llegir més tots diuen que es una gran pofessional, que coneix molt be el camp de la promoció econòmica i que Igualada pot guanyar-hi molt amb la seva feina.

Es importantíssim que persones joves, amb empenta i ben preparades, comencin a veure que s’ha de canviar les coses, que per sortir del forat en el que estem instal-ats ells i elles son els primers que han de donar un pas endavant. Sinó continuarem com sempre, amb el mateix personal de sempre, i amb els que ens han portat al fons del forat al davant, no en sortirem pas

A

Albert

24 de febrer 2011.15:03h

Respondre

El govern municipal de la gent preparada (Chacon i d’altres bones sorpreses) vs el govern dels de sempre (Riba, Figueras, Pàmies, Aymamí, etc.).

J

Josefa Morón

Igualada

24 de febrer 2011.13:11h

Respondre

CiU ha fet un bon fitxage i per la mica que conec a l’Àngels pot fer molt bona feina en l’àrea de promoció econòmica o d’altres.

Vinga que cal fer un canvi a l’Ajuntament. Tot el meu... Llegir més suport!

M

Meritxell

Igualada

24 de febrer 2011.10:40h

Respondre

Moltes felicitats M Angels! Crec que faras molt bona feina tant en l´àmbit personal com en el professional... Molta sort en aquesta nova etapa.

A

Albert Rossell

Igualada

24 de febrer 2011.09:42h

Respondre

Encara que he tractat poc a l’Àngels, la tinc en una excel·lent consideració. CiU ha fet un bon fixatge i espero que la UEA, sense ella, segueixi fent igualment bona feina.

Molta sort en la... Llegir més teva nova aventura, Àngels, tot i que no és tan ’nova’ si la mirem amb l’òptica de seguir treballant per la comarca i per la ciutat.

A

Antoni

Igualada

24 de febrer 2011.09:00h

Respondre

No puc opinar sobre la seva vàlua professional, doncs l’he tractat molt poc. No obstant, algú que l’ha tractat prou, me n’ha parlat elogiosament en la seva forma de treballar i procedir.

F

Fredy

Igualada

24 de febrer 2011.08:16h

Respondre

És un gran fitxatge sens dubte. Una persona jove, amb empenta, i que ha fet una molt bona tasca a la UEA. Per una vegada crec que els de CiU l’han encertat de ple.

C

Cesc

Igualada

24 de febrer 2011.07:15h

Respondre

Felicitats Àngels! És una bona decisió. Tot el recolzament de la nostra empresa en aquesta nova etapa.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.