TORNAR

La CUP de Masquefa vol "els mateixos drets" en el repartiment d'espais electorals

Han traslladat una moció a l’equip de govern

politica
Dimecres, 8 abril 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El sistema de repartiment dels espais electorals ha estat posat en qüestionament per la CUP de Masquefa. Reclamen al govern de la vila que "hi hagi igualtat de condicions" entre totes les formacions que es presenten

La CUP de Masquefa ha fet arribar a l'equip de govern de l'Ajuntament una moció per la creació d'una comissió que vetlli pels mateixos drets per a totes les formacions polítiques que es presenten a les properes eleccions municipals a Masquefa. La CUP creu necessari un repartiment totalment democràtic i amb els mateixos drets per a totes les formacions, sense privilegis pel número de vots aconseguits a les passades eleccions ara fa 4 anys.

El col·lectiu entén que la llei electoral actual, que proposa un repartiment dels espais públics i als mitjans de comunicació depenent dels passats resultats, és "totalment discriminatòria" i beneficia  les formacions de sempre. Ara, la CUP ha fet una proposta que "en cap cas va en contra de la llei, ja que en darrera instància el repartiment depèn de la voluntat política del govern actual". Segons la formació "l'acceptació i posterior aprovació d’aquesta moció és totalment necessària per fer de les eleccions municipals un procés realment democràtic i equitatiu on totes les formacions tinguin les mateixes oportunitats". 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.