TORNAR

Una enquesta feta a Igualada dóna una majoria de 9 o 10 regidors a Marc Castells

Tant ERC com Poble Actiu augmentarien representació; Jordi Cuadras consolidaria els tres edils socialistes i el dels Comuns

politica
Diumenge, 26 maig 2019. 20:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La primera mostra a Igualada del que poden ser els resultats la donava a conèixer Ràdio Igualada passats cinc minuts de les 8 de la tarda. L'enquesta ha estat feta al col·legi Sant Jordi.

Marc Castells torna a guanyar. L'enquesta que han fet aquest matí els companys de Ràdio Igualada assenyalen que Junts per Igualada perdria la majoria absoluta. Segons els resultats publicats després de les 8, el partit de Marc Castells assoliria entre nou i deu regidors. La segona força seria ERC, que pujaria de tres a quatre regidors i aconseguiria fins i tot el cinquè. La coalició Som-hi sumaria els vots de socialistes i comuns i tindria quatre regidors. Poble Actiu sumaria el seu tercer edil. Ni PP ni C's tindrien representació.

En altres eleccions, les enquestes fetes a peu d'urna en aquest districte electoral han afinat força la intenció de vot dels electors igualadins. L'enquesta s'ha fet a 200 persones al Col·legi Sant Jordi i, d'aquest total, 21 no hauria contestat. Un indici que podria assenyalar vot ocult que normalment s'adreça a formacions de la dreta espanyolista, com C's o PP.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.