TORNAR

Esquerra anuncia que s'abstindrà en la votació del PMUr3 a Vilanova

Els republicans estrenen seu en una setmana que hi ha convocat el ple sobre la zona comercial

politica
Dimarts, 19 febrer 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Dimecres al vespre, el ple vilanoví decidirà si es tira endavant el projecte de zona comercial al PMUr3. De moment, s'han anunciat prou vots positius com perquè tiri endavant; en el cas d'ERC, amb un regidor, avancen que s'abstindran.

La formació republicana a Vilanova del Camí s0inclina per abstenir-se en la votació d'aquest dimecres en el ple extraordinari sobre el projecte urbanístic PMUr3 al barri de Bonavista. El projecte preveu la creació d'una zona comercial, per part de la promotora Bogaris, on també s'hi ubicarà una superfície de Mercadona (que es traslladarà des del centre de la vila). Des d'Esquerra afirmen que "és un projecte de gran envergadura i que serà de gran repercussió tan per Vilanova com per la resta de la comarca i que per això cal tenir un debat amb calma. Per tant, estem totalment en contra d'aprovar-lo de pressa i corrent, com volen fer les altres formacions, influenciats també per les eleccions municipals del proper maig".

L'equip d'ERC, en l'obertura de la nova seu, amb Carolina Telechea a la part superiorParlen de "portes obertes a tirar endavant el projecte, però ho volem fer parlant amb tots els sectors implicats i sobretot amb els comerciants de Vilanova. Volem cuidar el comerç de proximitat i per tant, a priori una gran superfície no seria de benefici". Així, mantenen la postura que ja va tenir en el ple quan es va presentar el projecte, "ja que no s'ha modificat res respecte aquell dia. Creiem que hi ha coses que es poden millorar i per això no volem el projecte a qualsevol preu, volem procurar que sigui beneficiós per a tots els veïns de Vilanova". 

De fet, ERC es va reunir el passat dimecres amb l'empresa Bogaris, la promotora del projecte, per saber tots els detalls i estar-ne ben informats. Remarquen que "no és cert que els treballadors i treballadores del Mercadona de Vilanova del Camí vagin al carrer si no s'aprova el projecte, ja que la mateixa política de la cadena de supermercats indica que aquests serien recol·locats en els centres més propers".

Nou local

Aquest divendres passat, els republicans vam inaugurar el seu nou local a Vilanova del Camí, amb la presència de la diputada al Congrés dels Diputats per ERC Carolina Telechea, i el president d'ERC a Vilanova del Camí, David Roig. Tant Telechea com Roig van remarcar la importància de tenir un local de partit, ja que és necessari tenir un lloc on debatre les decisions a prendre en els propers anys sobretot a nivell local i pensant en aquest sentit en les properes eleccions municipals que se celebraran aquest any. També van fer una crida a la població a fer-se'l seu, ja que s'hi faran diferents activitats i trobades d’interès general, per tant, un espai de sintonia amb la societat civil.

 

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.