TORNAR

La Fiscalia demana onze mesos per a Josep Singla

L’igualadí és un dels encausats pel cas Pretoria

politica
Dilluns, 29 desembre 2014. 15:06. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Ja es coneixen les peticions de la Fiscalia per als acusats del Cas Pretoria. Un d'ells és l'empresari igualadí establert a Barcelona, Josep Singla, per al qual el fiscal demana 11 mesos de presó

L'igualadí Josep Singla té molts números de lliurar-se de l'ingrés a presó pel Cas Pretòria. Aquest migdia ha transcendit les penes que demana la Fiscalia Anticorrupció per a les persones involucrades en el Cas Pretoria. En l'escrit de qualificació, el fiscal demana un total de 97,3 milions de multes per a les 11 persones imputades, entre elles l'empresari immobiliari Josep Singla. Aquest, president de Proinosa, és l'encausat pel qual es demana una pena més baixa, 11 mesos de presó. La manca d'antecedents garanteix a l'empresari anoienc evitar l'ingrés.

Josep Singla, en una imatge d'arxiuLa trama corrupta Pretoria va operar del 2001 al 2009 a Badalona, Santa Coloma de Gramanet (d'on era alcalde un dels principals encausats, Bartomeu Muñoz, del PSC) i Sant Andreu de Llavaneres. Aquestes 11 persones haurien operat per obtenir plusvàlues urbanístiques i defraudar uns 45 milions d'euros. El jutge Pablo Ruz va acabar la instrucció fa deu dies i va assenyalar aquestes persones com a presumptes autors de delictes de tràfic d'influències i blanqueig de capitals. L'encausat per al qual es demana una pena més alta és Luis García, ex diputat del PSC, amb 8 anys; per a  Bartomeu Muñoz, i els ex consellers de CiU Macià Alavedra i Lluís Prenafeta, la petició és de 6 anys i 10 mesos.


5 Comentaris

J

Joan

Igualada

30 de desembre 2014.23:37h

Respondre

Oi doncs, què farem ara amb el Poligon de Can Morera que s’havia de fer a la parcela del Sr Singla.
Ja no el farem?
Recordo que el Sr Singla abans del polígon industrial hi volia fer una presó... Llegir més als seus terrenys de Can Morera.
Poster es podria rescatar el projecte. No se sap mai. Com a casa no s’està enlloc. Ei, no insinuo pas res. Per sort en aquest pais tothom és innocent fins que es demostri el contrari. Això, si el Jutge Ruz l’ha imputat algun indici hi deu veure.

E

Enric

Igualada

30 de desembre 2014.18:04h

Respondre

Un Sant, un Sant home. El Sr. Singla, en Prenafeta, el Alavedra , en Luigi, tots ells bona gent.

En relació al Infinit, que es pugui fer o montar una empresa garantitzant guanys segurs tant si... Llegir més com si a costa de la ciutat, el pais o el que sigui, es ja no una vergonya, si mes haviat es una burla a les empreses normals i a la gent treballadora. Fot pudor tot plegat.

Llavors dirant : Com es que Podemos, o les Cup o els aldarulls dels ocupas, etc...estan tant en la primera linea de les noticies. Ohhhhh!...perque, ohhhh!!

Fot basarda i veritablement fastic l’ establisment que remena les cireres.

T

Toni

08700

30 de desembre 2014.07:35h

Respondre

Nomes 11 mesos??? i a sobre no haura d’ingresar a la preso, Aquest si que esta de sort.

J

Juan Roma

30 de desembre 2014.04:28h

Respondre

Confío que resultars absolt. Per el que conec del cas crec que es el que es mereix.

T

Tonet Riba i Pamies.

Igualada

29 de desembre 2014.17:43h

Respondre

Gràcies Jutje Ruz !!!....ja us ho deia es un bon Jan. Recualificar terrenys, blanqueig de capitals, trafic d´influencies, canxullos i pelotazos inmobiliaris, POUMS a la carta, ERES quan... Llegir més convingui, Luigis e commo s´e diche, etc.
Tot aixó son petits delictes, propis de la naturalessa humana. Ell, tal com us ho deia es un bon igualadi, que te tot el dret de mirar per la seva butxaca i pels seus -familiars, esclar!!-
Es un bon igualadi, que el va veura neixar i creixer, depres tant fà si viu a Barcelona, a Madrid o a Palerm, aixó tant fa....!es un bon igualadí!, i o va demostrar amb l´Entesa i el Poum, la zona Franca, la Presó a les Maioles o a Quatre Camins. Dels terrenys de la comarca s´en ha de trura suc!!..molt suc!!..cóm bon català i bon igualadí.

A la nostra ciutat, ens va servir molt be, i per aixó d´entre d´altres coses el varem recompensar per les molesties ocasionades amb el Complex esportiu Infinit.
Un Infinit que al ciutadants no costa ni cinc per que no son diners particulars, ja que son diners publics, ja, ja, ja, ja....

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.