TORNAR

Francisco Guisado es presenta de nou com alcaldable a Òdena el proper maig

La presentació oficial es farà en un sopar a Scorpia el 28 de febrer

politica
Dimecres, 20 febrer 2019. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El batlle d'Òdena des de 2015, Francisco Guisado, ha anunciat que encapçalarà de nou la llista dels socialistes. Ja va ser alcalde en un període anterior, de 2003 a 2011.

El PSC d'Òdena torna a escollir Francisco Guisado per encapçalar la candidatura a les eleccions municipals d'aquest mes de maig. Guisado és el secretari general del partit a la comarca. La presentació oficial tindrà lloc el dijous 28 de febrer, al restaurant Scorpia, en un acte-sopar a les 9 del vespre, obert a tothom on l'alcaldable explicarà "les seves motivacions i desgranarà alguns dels eixos programàtics bàsics de la seva candidatura".

Guisado, en una imatge recentEl col·lectiu Òdena Progrés avala la candidatura que "segueix apostant per la transformació d'Òdena i la cohesió social com a factors fonamentals de l'acció de govern". Consideren que "sota els mandats de Guisado s'ha transformat el municipi tot apostant pels factors socials que consoliden la cohesió social a Òdena: zona esportiva al barri de Santa Olga, Pavelló poliesportiu Mestre Vila Vell, llar d'infants 'Avió de Paper' al Pla de la Masia, la nova Plaça Major d'Òdena, la futura biblioteca que obrirà en setmanes i el nou espai de la gent gran que entrarà en funcionament en els propers mesos".


1 Comentaris

M

Mas Over

Maioles ni Odna ni l'Espelt

20 de febrer 2019.21:55h

Respondre

I de can Morera no en parla? Ell que es va reunir amb l’especulador i corrupte Singla

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.