TORNAR

La Guardia Civil toca el dos de l'Hotel el Bruc

Desenes de persones protestaven des de primera hora del matí davant l’establiment

politica
Dimarts, 3 octubre 2017. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Hotel el Bruc ha acollit les darreres setmanes diverses unitats de la Guardia Civil. El matí d'aquest dimarts han marxat enmig d'una cridòria multitudinària, mentre simultàniament s'havia tallat l'autovia.

La jornada anomenada de l'aturada de país ha estat també la de la marxa de la vintena d'efectius de la Guardia Civil que es van instal·lar fa tres setmanes a l'Hotel del Bruc. Fonts de la direcció de l'establiment, consultades per Anoiadiari, han confirmat que ja no hi queden unitats, tot i que no han volgut aclarir si ha estat per l'acabament de la reserva o si se'ls ha conminat a marxar. Aquest mateix matí, el ministre d'Interior espanyol, Juan Ignacio Zoido, afirmava que s'ha donat l'ordre que no s'abandonin els hotels on hi ha un contracte vigent.

El moment de la marxa, amb desenes de persones davant l'hotel FOTO: Àlex A.La marxa de la Guardia Civil era festejada per un nombrós grup de persones que eren a l'esplanada de l'hotel. Els manifestants exigien des de feia hores que els efectius de l'institut militar deixessin el poble. Diverses unitats dels Mossos han custodiat la sortida de la Benemérita, entre els aplaudiments i els crits del públic que s'hi ha concentrat. Entre els assistents, membres dels Bombers i de les ADF que han estat molt aplaudits.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.