TORNAR

Joan Tardà demana als montbuiencs "anar a votar en un o altre sentit" l'1-O

Alba Vergés va parlar sobre l’entramat de l’Operació Catalunya

politica
Dimecres, 12 juliol 2017. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un dels representants catalans més mediàtics del Congrés, Joan Tardà, va fer parada a Montbui. El diputat de Cornellà va remarcar que es portarà el referèndum fins les darreres conseqüències.

El vehement Joan Tardà, al costat de Jordi Bòria i Alba VergésEl Montmercat de Montbui rebia dilluns la visita del portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, que va estar acompanyat per la diputada al Parlament Alba Vergés i el regidor de Junts per Montbui – ERC AM, Jordi Bòria. L'acte el va obrir el mateix regidor Bòria, qui va donar la benvinguda als presents, a més dels dos ponents, i va explicar la tasca realitzada al municipi montbuienc, en què durant els darrers mesos "s'ha treballat al costat dels veïns, fent carrer, coneixent la realitat del municipi i assessorant en tots els temes que han sorgit". Però el protagonisme principal va ser pel número u d'ERC a Madrid, que va demanar, davant 200 persones, "anar a votar a l'1-O, independentment del sentit del vot".

Alba Vergés i l'Operació Catalunya

Després que el regidor local parlés, es va donar pas a la diputada Vergés, qui va posar èmfasi a la feina feta des del Parlament de Catalunya, d'una banda des de la mesa que ella presideix, la de Salut, i de l'altra, posant sobre la taula l'actualitat més imminent sobre l'Operació Catalunya, de la qual n'és presidenta de la comissió d'investigació.

"El referèndum, per davant de tot"

Joan Tardà, en el seu parlament, va apel·lar el caràcter democràtic del partit i de la societat catalana, defensant un referèndum que, per endavant de tot, més enllà de defensar la llibertat del país, defensa els principis democràtics. Tardà va assegurar totes les garanties democràtiques per a la celebració del referèndum, animant a tothom a anar a votar, en qualsevol sentit, i fent reflexionar a tothom sobre el sentit del seu vot. El portaveu d'ERC a Madrid va posar de relleu que en cap país democràtic, tres forces polítiques tan diferents com ERC, PDeCAT i CUP s'han posat mai d'acord, com en el cas català, per a una sola causa.

 


1 Comentaris

p

pep

igualada

21 de juliol 2017.20:46h

Respondre

A Montbui nomès hi ha colons espanyols

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.