TORNAR

Jordi Badia serà candidat a l’alcaldia calafina per Acord Municipal

Va ser cap de comunicació del FC Barcelona de 2003 a 2008

politica
Dijous, 9 abril 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La candidatura Junts per Calaf-Acord Municipal, vinculada a nivell comarcal amb ERC, concorrerà a Calaf amb Jordi Badia. L'ex cap de comunicació amb el Barça de Laporta, és el cap de llista d’aquesta candidatura formada per independents

La contesa electoral comença a prendre forma a Calaf. Un home del territori, Jordi Badia, resident a la Guàrdia Pilosa, és l'aposta d'una candidatura integrada per independents per fer front a l'hegemonia convergent a Calaf, que des de 2003 ostenta l'alcaldia amb Maria Antònia Trullàs.

Entre els motius pels quals el periodista ha acceptat obrir la llista, Badia afirma que "comparteixo amb un grup de persones representatives de Calaf un mateix projecte de poble, una mateixa visió". Entén que "ha arribat el moment de fer un pas endavant, per Calaf".

Per bé que nascut a Sabadell fa 52 anys, des de en fa 16 viu a la Guàrdia Pilosa i se sent arrelat i identificat amb el territori. Ara, amb l'eclosió de noves comarques com el Moianès, opina que "som una entitat territorial diferenciada. No sé si hi som a temps de constituir-nos com a comarca de l'Alta Segarra, però la nova divisió comarcal ho hauria de tenir en compte i des de Calaf assumirem el lideratge que ens pertoca". En aquest sentit, afegeix que hi ha l'oportunitat també d'incloure-hi "Torà i Biosca. Estan pendents de sortir de la Segarra, crec que es podria dialogar amb ells per veure si volen quedar-se a la comarca de què formen part".

Entre els actius pel revifament econòmic de la zona, manifesta que "som una àrea ben connectada i cal fer valer aquesta posició estratègica, som una zona històrica de pas i ara tenim una bona comunicació amb l'Eix Transversal desdoblat".

Un dels fets diferencials de la política calafina és la presència de tres regidors de PxC. Badia creu que "cal entendre els resultats del 2011 com un vot de càstig, perquè llavors va semblar que no hi havia alternativa. Ara n'hi haurà una, almenys. No crec que hi hagi un problema de cohesió, cap problema que no es pugui resoldre amb diàleg i sobre la base que els drets i els deures són per a tothom".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.