TORNAR

Pere Calbó (PP) denuncia els ‘incompliments i retards de la Generalitat a la comarca’

Els populars encara no han desvetllat quins anoiencs formaran part de la llista a les eleccions catalanes

politica
Dimecres, 20 octubre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La formació anoienca del Partit Popular va fer balanç, aquest dimarts, de la legislatura que ara s'acaba, amb la presència de la portaveu al Parlament, Dolors Montserrat, qui va criticar 'la manca de sensibilitat de la Generalitat envers les comarques, especialment l'Anoia'. Els populars no van desvetllar encara si hi haurà anoiencs a la llista ni quina posició ocuparan.

En el seu balanç, Dolors Montserrat va criticar la despesa de la Generalitat, que va qualificar de desmesurada. Per això va dir que el PP pretén 'posar a dieta' l'estructura d'aquesta administració, i va afirmar que és evident que Catalunya necessita un canvi de rumb.

Per la seva banda, el regidor igualadí i diputat al Parlament, Pere Calbó, va denunciar els 'incompliments i retards de la Generalitat a la comarca’, que va concretar en l'existència de barracons als centres educatius malgrat l'anunci d'eliminar-los, l'endarreriment en el soterrament de la via dels FGC al seu pas per Igualada i Vilanova, o el retard en la construcció del nou edifici de l'escola universitària, entre d'altres. Calbó també va lamentar que 'un bon projecte, com l'aeroport corporatiu, també es vegi afectat pels retards'.

El popular també va dir que en altres casos es pot parlar directament de 'mala gestió', com la no autorització per als estudis d'infermeria a Igualada o els projectes que s'han deixat perdre en el pla de dinamització comarcal.

La llista, en confecció

El Partit Popular no va desvetllar encara quin o quins anoiencs formarien part de la llista per Barcelona en les properes eleccions catalanes. Pere Cabó és diputat al Parlament des del passat mes de juny, per un moviment en les llistes del partit.



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.