TORNAR

El públic de Vilanova gaudeix amb una exhibició urbana de salt d'alçada

Set esportistes d’alt nivell van ser en un acte amb el suport del CAI

politica
Dijous, 14 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb un notable èxit de participació i de públic, l'exhibició de salt d'alçada es va portar a terme dissabte a la plaça del Mercat, en el marc del programa esportiu de Festa Major. Marc Sánchez i Héctor Ramos van saltar per sobre de 1,90 metres.

L'exhibició urbana de salt d'alçada va ser una de les apostes de l'Ajuntament en matèria esportiva per la Festa Major. El regidor Camilo Grados, volia posar en valor el fet de tenir esportistes d'alt nivell al municipi i contagiat per l'entusiasme que també hi va posar Hèctor Ramos, van dissenyar aquest acte. Set esportistes d'alt nivell, cinc nois i dues noies, participants habituals en campionats estatals, i a l'Europeu Sub-23, van ser en aquesta jornada, que va comptar amb el suport del CA Igualada i de l'Ajuntament d'Igualada en la cessió de material.

Es va començar amb la presentació dels atletes del CAI Petromiralles Marc Sánchez, Hèctor Ramos, Santi Ramos, Laia Moix i Núria Moix, acompanyats de l'atleta de l'ISS-L'Hospitalet Roger Martínez, i del valencià Alejandro Ferrer del Córrer el Garbí. L'acte ben aviat va agafar un to animat i festiu, i la implicació del públic va ser molt agraïda. Cal destacar el bon nivell de marques assolit, malgrat el handicap de no saltar sobre el material sintètic habitual, el que els generava dificultats en una prova tècnica com el salt d'alçada.

Marc Sánchez i Hèctor Ramos van superar el llistó a 1,90 metres, seguits de Santi Ramos amb 1,85 metres, i de Roger Martínez i Alejandro Ferrer, amb 1,75 metres. Laia Moix saltava 1,35, seguida de l'Infantil Núria Moix, amb 1,30. L'exhibició va acabar amb una masterclass dels saltadors adreçada al públic L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, del regidor d'Esports Camilo Grados, de la regidora de Festes, Eva Vadillo i del president del CAI Petromiralles, Lluís Cañamares.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.