TORNAR

Una regidora del PSC de Vallbona plega pel posicionament del partit amb Catalunya

Patrícia Badia dimitirà el dilluns perquè ”el PSC és ara antidemocràtic i de dretes”

politica
Divendres, 16 febrer 2018. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

En el ple del proper dilluns es consumarà la cinquena dimissió d'un regidor aquest mandat a Vallbona d'Anoia. En aquesta ocasió, la socialista Patrícia Badia, que al seu torn ja va entrar al consistori després de la dimissió del portaveu Eudald Planella.

La inestabilitat política a Vallbona d'Anoia aquest mandat és endèmica. Aquest dilluns es farà efectiva la dimissió d'una de les regidores del govern PSC-CiU-VV, la socialista Patrícia Badia, que portava les carteres de Joventut i Cultura. És la cinquena dimissió d'un regidor des de les eleccions del 2015, a la que s'hi sumen una renúncia d'una persona que havia d'accedir a les actes que deixaven els dimitits. Badia va presentar ja la carta de dimissió, en la que assenyala com a motius que se sent "catalana i independentista" i ara "em fa vergonya representar un partit que considero antidemocràtic i de dretes".

El ple de la moció de censura, on va entrar el govern actualBadia era regidora des que l'aleshores cap de llista del PSC, Eudald Planella, renunciés a l'acta el novembre de 2015. Posteriorment, el PSC, CiU i VV van fer la moció de censura que va tombar el govern en solitari d'ERC, primera força a les eleccions. En aquest sentit, la carta de Badia assenyala també que "no m'agrada el funcionament del equip de govern que al seu dia vam formar, sento que hem fet fora l'equip anterior només pel simple fet de posar-nos-hi nosaltres". 

Addueix que arrel de la moció i de la situació que se n'ha derivat no se sent "amb ganes de tirar endavant qualsevol projecte i això s'ha reflectit en el meu rendiment al consistori i això si que no m'ho puc perdonar. No em permeto estar cobrant un sou quan sé que no estic fent bé la meva feina". Abans de Badia i Planella, ja havien dimitit Raül Parramon i Josep Peña (CiU) i Òscar Labraña (ERC). El PSC té tres regidors al consistori i per ordre de llista, la seva acta l'ha d'assumir Maria Dolores Campos Mondelo, la sisena de la llista electoral del 2015. 


1 Comentaris

M

Marcel Alemany Munné

Igualada

16 de febrer 2018.12:26h

Respondre

S’ha de ser coherent! I aquesta Sra. com a mínim ho sembla...Oi senyor Jordi Riba del PSC d’Igualada... Per una banda signem manifests en contra del 155, i per l’altre quan el meu partit hi... Llegir més dona suport, callo...

Vergonya en particular pel representant igualadí, però general pel silenci del PSC arran de totes les conseqüències que esta tenint aquest ”Decret de Nova Planta” del s.XXI, que fins hi tot podria acabar amb el sistema d’immersió lingüística.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.