TORNAR

Sánchez-Camacho troba "normal" la polèmica conversa de Fernández Díaz i De Alfonso

La presidenta del PPC visita Igualada i carrega contra ”els perills del model bolivarià de Podemos”

politica
Dimecres, 22 juny 2016. 14:31. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

El president del PPC anoienc i Alícia Sánchez-Camacho, líder del PP a nivell català, eren aquest matí a Igualada en un acte més de la campanya de cara a les eleccions del 26-J. La presidenta popular va defensar l'obra del partit del govern espanyol a la comarca, en una matinal on la filtració de les gravacions de Fernández Díaz i el director d'Antifrau, Daniel De Alfonso, estan monopolitzant els titulars.

Diversos membres del PP comarcal i simpatitzants s'han apropat el migdia d'aquest dimecres 22 a l'acte que feia la presidenta del partit a Catalunya, i número tres a la llista del Congrés, Alícia Sánchez-Camacho, a Igualada. Camacho no ha refusat contestar preguntes sobre el tema del dia: la gravació de la conversa entre el Ministre d'Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, i el director de l'Oficina Antifrau, Daniel De Alfonso. A la conversa, el primer exigia al segon resultats sobre investigacions a dirigents destacats de les formacions independentistes. Com a resposta, Sánchez-Camacho ha afirmat que "són normals. Formen part de les relacions entre dues persones que han de lluitar contra la corrupció". 

Sánchez-Camacho afegia que "són càrrecs que tenen aquesta responsabilitat i col·laboren en matèria de lluita anticorrupció". Quan se li ha qüestionat si afectarà electoralment el PP, la líder conservadora s'ha limitat a dir que "el que ens afectarà si la gent es queda a casa diumenge". Camacho no s'ha limitat a estar a la defensiva, sinó que ha aprofitat la presència dels mitjans per apuntar contra Podemos: "o posem un govern que ha estat cridat per l'assemblea veneçolana i que és radical a la grega o es vota al PP, un partit que promet crear mig milió de llocs de treball". 

La dirigent popular ha desqualificat a Pedro Sánchez i Rivera -"còmplice del PSOE"- i s'ha presentat com "el partit que dóna resultats. Farem el Corredor Mediterrani, assegurem els pagaments a les farmàcies i el 2019 treurem tots els peatges de la demarcació de Tarragona". La qüestió del manteniment de l'A-2 també ha sortit. Els populars han negat la seva inacció -se'ls ha recordat que la promesa de millores es va fer fa un any i que les obres no s'acabaran executant fins entrat el 2017- i Joan Agramunt manifestava que "la millora de l'A-2 ja està en licitació i s'adjudicarà el 21 d'octubre". Agramunt ho ha volgut contraposar al deute de la Generalitat amb Igualada, de tres milions, i que "encara no s'ha satisfet i el govern de la ciutat se'n desentén".


6 Comentaris

j

josep

igualada

23 de juny 2016.17:15h

Respondre

son meys que UDC i ja vareu veure com va acabar i aixi acabara el PP a casa nostre

M

Marcel Alemany

Igualada

23 de juny 2016.12:34h

Respondre

És veritat, de que ens hem d’estranyar!
Aquesta ”senyora” té tota la raó...És lògic i natural que els hereus del franquisme (fills i néts) facin el que varen aprendre del dictador:... Llegir més perseguir i aniquilar tota persona que no fos afí al règim! Per ella, això és el més normal del món! Això és el que entén el PP com a estat de dret...
Fotem ja el camp d’aquest país per favor!

p

pere

igualada

23 de juny 2016.12:21h

Respondre

Maria Ll. Hi ha una dita en castellà (mai més ben emprat) que diu: ”Nos con nos, borricos con gitanos”, sense ofendre a ningú, és clar......

R

Rosa Felix

23 de juny 2016.11:23h

Respondre

Recordeu que @JorgeFdezDiaz és l’encarregat de supervisar les garanties democràtiques de les eleccions del proper diumenge. Tot en ordre.

M

Maria Ll.

Igualada

22 de juny 2016.18:22h

Respondre

Quina barra !!!. No entenc que encara hi hagi gent a Igualada que estigui disposada en posar-se a una fotografia al costat de la Camacho, el Jorge Fernández Diaz i tota aquesta gent

J

Jordi Igualada

Igualada

22 de juny 2016.16:01h

Respondre

Quin nivell. El masclisme mai s’acabarà amb dones com aquesta.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.