TORNAR

Segons el Sondeig de Ràdio Igualada i Conca TV CiU obtindria gairebé la majoria absoluta

Una enquesta a peu d'urna realitzada a 226 persones

politica
Diumenge, 22 maig 2011. 20:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Ràdio Igualada i Conca TV ha realitzat un sondeig a peu d’urna a 226 persones. Segons els resultats obtinguts en aquestes enquestes, CiU es proclamaria guanyadora clara d’aquestes eleccions amb una forquilla d’entre 10 i 11 regidors.

Urna

La nit electoral acaba de començar, de fet encara és clar i tant els socialistes com els convergents es mostren prudents amb les dades obtingudes a través del sondeig fet. Segons les dades obtingudes a peu d’urna per l’estudi de Ràdio Igualada i Conca TV, CiU obtindria entre 10 i 11 regidors, el PSC entre 5 i 7, ERC entre 1 i 2, el PP entre 1 i 2, ICV es quedaria amb un regidor i Plataforma per Catalunya entraria a l’Ajuntament d’Igualada també amb un regidor. Solidaritat es quedaria fora de l'Ajuntament.

El sondeig dóna una victòria clara a la federació nacionalista indicant el canvi que reclamava Castells i s’assembla a les enquestes que ja havien fet altres mitjans de comunicació de la ciutat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.