TORNAR

Veïns de Vilanova demanen a les xarxes la continuïtat de Vanesa González

La petició compta ja amb uns 300 firmants

politica
Dimarts, 24 gener 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A vuit dies perquè es faci efectiva la moció de censura contra el govern en coalició de V365, Esquerra i CiU, l'actualitat política vilanovina està en plena ebullició. Ara, s'ha creat una iniciativa a les xarxes per recollir firmes a favor de la continuïtat de l'actual alcaldessa, Vanesa González. 

"L'actual equip de govern i l'actual alcaldessa Vanesa Gonzalez estan treballant de manera correcta pel municipi, són unes bones persones, properes i treballadores, només porten 18 mesos fent la tasca i els canvis positius per a la població són notoris". Amb aquest text s'encapçala la petició feta a través de la plataforma d'internet change.org perquè es mantingui  Vanesa González en el càrrec, ara que el dia 31 d'aquest mes hi ha un ple extraordinari on s'executarà una moció de censura contra ella.

L'actual equip de govern, en el moment de la constitució de l'Ajuntament el 2015La iniciativa l'ha activat Imma Barón, relacionada familiarment amb Jordi Barón, que forma part del govern de González. Ara mateix hi ha més de 300 firmants de la petició, on es demana a l'oposició "reconduir la situació i pactar amb el govern, ja que ens consta que estan oberts a això". A més dels firmants, han començat a aparèixer tant en aquesta petició com a d'altres xarxes nombroses mostres de suport a l'actual alcaldessa. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.