La recepta: Carxofes saltades amb calamarcets i gambes
A càrrec de l’Atelier, restaurant pedagògic
Ingredients
1 kg carxofes
1/2 kg calamarcets nets
6 gambes
Salsa soja
Llimona
Oli d'oliva
Sal
Preparació
- En un recipent posem aigua freda i exprimim la llimona.
- Pelem i tallem a tires les carxofes, les posem amb l'aigua (perque no es tornin negres)
- Netegem i tallem a rodanxes d'un dit els calamarcets.
- Pelem i tallem en 3 les gambes
- En una paella posem un raig oli i saltem els calamarcets
- Afegim les gambes, un parell de voltes i posem les carxofes, ho deixem 5 minuts
- Afegim un raig de salsa de soja un parell de voltes més.
- Ho rectifiquem de sal i ja ens ho podem menjar
La carxofa és ideal per a totes les persones, per a les que volen perdre pes i per a les que volen un fetge saludable. També és adequada per als diabètics ja que afavoreix la disminució dels nivells de sucre en sang. Gràcies al contingut en vitamina C, amb gran efecte antioxidant, la llimona evita que la carxofa s’ennegreixi. Si no tenim llimones també podem beneficiar-nos de la vitamina C julivert.
1 Comentaris
Deixa el teu comentari
ROSER
EL BRUC
30 de gener 2017.11:54h
QUE BONES. DEMÀ HO FAIG.