//Plugins sense CDN ?>
Ingredients:
2 pits de pollastre
1 ceba
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
200 ml. nata líquida
1 copa de conyac
Curri
Sal i pebre
Oli d'oliva
Preparació:
Agafem el pit de pollastre, li traiem la pell i el tallem a tires.
Pelem la ceba i la tallem a trossos petits.
Netegem els pebrots i els tallem a tires no gaire grans.
En una cassola, hi posem un raig d'oli d'oliva, quan estigui calent hi posem el pollastre salpebrat, el daurem i el retirem, no cal que estigui ben cuit, millor que el deixem un pèl cru.
En la mateixa cassola, hi posem la ceba, quan estigui sofregida hi afegim el pebrot, ho deixem coure, i aboquem el conyac, el flamegem, un cop s'hagin apagat les flames hi aboquem la crema de llet i el pollastre.
Hi posem curri, al nostre gust i ho deixem coure tot junt uns 10 minuts.
Ja ho podem servir.