TORNAR
PUBLICITAT

El centre L'Estada tanca i el CSSI n'assumirà part dels serveis

El Consorci subrogarà també 11 dels 13 contractes dels treballadors

societat
Dimecres, 6 desembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La jubilació de Ricard Còdol i Montserrat Montagut, propietaris del centre l'Estada, farà que cessi aquest servei. Així, s'ha signat un acord amb el CSSI perquè els usuaris de l'Estada puguin seguir rebent servei en els dos centres de dia que l'entitat té a Igualada.

El tancament que farà el centre de dia per a persones grans l'Estada, al carrer Òdena 119 d'Igualada, farà que els seus serveis els assumeixi properament el Consorci Sociosanitari d'Igualada (CSSI). D'aquesta manera, els actuals usuaris de l'Estada podranacudir al Centre de dia Pare Vilaseca i el Centre de dia Montserrat. Aquests dos centres incrementaran el seu nombre de places i la seva dotació de personal i d'instal·lacions per prestar el servei.

L'Estada, ubicada al carrer ÒdenaEl canvi es farà de forma gradual i en tot cas es preveu finalitzar-lo abans del 15 de febrer de 2018. El CSSI també té previst subrogar els contractes d'11 dels 13 treballadors de l'Estada i assumir usuaris del servei d'atenció domiciliaria que prestava l'Estada. Aquest centre compta amb 30 places de centre de dia, 12 de les quals són places públiques col·laboradores amb contracte amb la Generalitat de Catalunya. Les 12 places públiques es transferiran als dos centres de dia del CSSI situats a Igualada. El Centre de dia Montserrat actualment disposa de 49 places en total, 40 d'elles públiques i 9 de privades, i es preveu que passi a tenir 60 places en total, 47 públiques i 13 de privades. El centre de dia Pare Vilaseca actualment disposa de 30 places, 25 d'elles públiques i 5 de privades, i es preveu que passi a tenir 40 places, 30 d'elles públiques i 10 de privades. El CSSI està actualment preparant els dos centres per poder donar servei als nous usuaris que s'incorporaran.

Amb l'acord es permet donar continuïtat als contractes de treball de la majoria de treballadors de l'Estada, que es podran incorporar en els diversos centres del CSSI. En segon lloc, es dóna una solució de continuïtat de servei a les persones ateses a l'Estada, que podran rebre servei en els dos centres del CSSI. L'Estada s'ha fet arribar un missatge a les famílies de les persones ateses per agrair-los la confiança que han dipositat en el centre, assegurant que sempre s'ha procurat donar un servei de qualitat adaptat a les necessitats individuals de cada persona i que a partir d'ara podran continuar rebent en els centres del CSSI.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.