L'Igualada empata al Vendrell (2-2)

Els igualadins van tornar a casa amb només un punt, a causa de l’empat.

societat
Dilluns, 27 març 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El Jove Roger Bars va signar un doblet assegurant un còmode avantatge de 0 a 2 a la primera part del matx. El conjunt arlequinat va fer un excel·lent treball tàctic i es va sobreposar a la intensa pressió dels vendrellencs. Però a la segona part, els locals van igualar el resultat.

Malgrat l'aventatge inicial per part dels igualadins el partit va acabar amb empat.Ja al minut 2, una pilota penjada des del lateral per Sergi Pla, servia perquè Roger Bars la desviés al fons de la xarxa i posés el primer gol al marcador (0-1). Després del primer gol dels arlequinats, el Vendrell va començar a exercir la seva habitual pressió. Quan més semblava que la primera part acabaria amb els arlequinats guanyant per la mínima, Sergi Pla i Roger Bars van tornar a aparèixer. Pla va enviar un xut fortíssim a l'àrea que defensava Roger Molina, i un altre cop va ser Roger Bars l'encarregat de desviar la pilota perquè tornés a acabar en gol. Minuts després amb el xiulet que marcava enfilar el camí dels vestidors, l'Igualada marxava amb un avantatge de 0 a 2 i amb només quatre faltes, per les tres que tenia al Vendrell.

A la represa, el Vendrell de seguida es va posar dins del partit amb un gol de Roger Rocasalbas, que aconseguia l'1 a 2. Al minut 40, la parella arbitral va xiular la novena i l'última falta al Moritz Vendrell, mentre que l'Igualada va acabar amb set faltes. I només dos minuts més tard, Edu Fernández aprofitava una distracció defensiva de l'Igualada per anotar el 2-2 definitiu contra un dels seus ex equips. L'Igualada va tenir una bona ocasió quan faltaven pocs minuts del final, en un dos contra dos, però Met Molas no va arribar a la rematada per ben poc.

El pròxim partit dels arlequinats serà el diumenge vinent a les sis de la tarda a Les Comes contra el Lleida Llista Blava, partit que es podrà seguir per La Xarxa Televisió.