Alta-anoia

Més de 650 persones degusten el Cigronet de l'Alta Anoia aquest cap de setmana
Pere Massana: 'Volem vincular el producte al territori'

Dilluns, 15 novembre 2010. 13:30

El cigronet de l'Alta Anoia va ser el protagonista de la jornada gastronòmica de l'Anoia que es va celebrar aquest diumenge a Igualada amb un gran èxit de públic i que, segons Pere Massana, president del Consorci per a la Promoció Turística de l'Alta Anoia, 'va deixar molt satisfets tant als visitants com als restauradors i productors'. El bon temps va acompanyar una jornada dedicada a la gastronomia de proximitat  i que tenia l'objectiu donar a conèixer el particular cigronet.
La DO Penedès aproparà el Xarel·lo als igualadins, en el marc de la Fira del Cigronet
Tastos gratuïts durant tot el matí

Divendres, 12 novembre 2010. 16:00

Seguint amb les celebracions del 50è aniversari i amb l’objectiu de donar a conèixer els vins penedesencs, la DO Penedès estarà present a la Festa del Cigronet. L’objectiu d’aquesta presència és informar i apropar als igualadins els vins del Penedès, concretament el Xarel·lo – varietat insígnia. Durant tot el matí i cada quinze minuts es realitzaran tastos gratuïts per a tots aquells que s’hi vulguin apuntar.
Tot a punt per a la Festa del Cigronet i de l’Artesania Alimentària de l’Anoia
Aquest diumenge, a la plaça de Cal Font d'Igualada

Dimecres, 10 novembre 2010. 03:00

El Consell Comarcal de l’Anoia i el Consorci per a la Promoció Turística de l’Alta Anoia amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Anoia (GHITA), han preparat una nova edició de la Festa del Cigronet i de l’artesania alimentària de l’Anoia. Amb el lema 'Del camp a la taula', el diumenge 14 de novembre tornarà a celebrar-se a Igualada a la plaça de Cal Font.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT