Cervesa

L’art de fer cervesa artesana a la taverna Clot del Clos
1a mostra de cerveses artesanes

Dimarts, 3 febrer 2009. 11:00

La Taverna catalana 'Clot del Clos', oberta a Igualada fa uns mesos, engega a partir d'aquesta setmana un seguit de xerrades-degustació sobre l'art de fer cervesa artesana, basant-se en la tradició i les diferents marques catalanes que es poden trobar al país. Des que va obrir portes, El Clot del Clos ha apostat per donar a conèixer un seguit de begudes artesanals catalanes, sobretot cerveses com 'Les clandestines', 'Glops', 'Moska' o la CCM del Montseny entre d'altres. Seran sis xerrades fins al mes d'abril i comencen aquest divendres.
Iniciativa cervesera a la comarca
Calamanda es començarà a comercialitzar al 2010

Dijous, 2 octubre 2008. 17:30

La cervesa artesana Calamanda promoguda per la Cooperativa d'Agricultors de Calaf i Comarca (Coopac) podria sortir al mercat entre el març i l'abril del 2010. De moment, les onze persones que treballen en la iniciativa ja han seleccionat les parcel·les de les comarques centrals de Catalunya que produeixen l'ordi de la millor qualitat per obtenir les prop de 100 hectàrees necessàries per a la producció d'uns 350.000 litres de Calamanda cada any de tres varietats diferents.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT