TORNAR

700 quilos d'olives ala festa de la Rosta

Piera dóna a conèixer el procés d'extracció de l'oli

cultura
Dimarts, 16 desembre 2008. 16:07. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge 14 de desembre es va celebrar la primera Festa de la Rosta. Un dels objectius de l'Ajuntament de Piera era donar a conèixer tot el procés d'extracció de l'oli i compartir amb el poble el fruit de les oliveres municipals. Més imatges de la festa a la galeria fotogràfica

S'havien recollit uns 700 quilos d'olives i deprés de passar el procés d'extracció, es van poder sortejar més de mig centenar d'ampolles de 2 litres. Els assistents van poder veure un mural descriptiu del procés, degustar l'oli amb torrades i participar del concurs d'all i oli en el mateix escenari del Gall Mullat.

Un jurat format per entesos culinaris de la vila van escollir els 3 guanyadors que van ser premiats també amb ampolles d'oli. En aquesta celebració hi havia també dos punts de venda i informació dels principals productors de Piera, una parada del ceramista local Joan Mera i inflables per als més menuts.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.