TORNAR

L'Abadia de Montserrat no obrirà fins que Barcelona estigui a la Fase 2

cultura
Diumenge, 24 maig 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Cada divendres, els Agents Rurals desinfecten el recinte per preparar-lo de cara a quan es comencin a rebre visites. L'Abadia de Montserrat atreu cada any 2,7 milions de visites i s'intentaran extremar les precaucions de seguretat.

Una de les actuacions per desinfectar FOTO: ACNL'Abadia de Montserrat no preveu obrir tots els seus equipaments fins que la capital catalana no entri en la fase 2. Segons l'ACN, es preveu que es faci "de forma esglaonada i amb cita prèvia per evitar aglomeracions, seguint la línia del que ja es ve fent per assistir a les misses de la Basílica des que es va entrar en fase 1". Mentrestant, Agents Rurals i el Grup Especial de Prevenció d'Incendis Forestals (Forestal Catalana) desinfecten amb aigua i clor les zones de pas del recinte i el mobiliari urbà com a mesura preventiva.

Aquest procediment es farà cada divendres fins que el govern de l'Estat espanyol aixequi l'estat d'alarma. Aquest és un emplaçament que cada any atrau 2,7 milions de persones i un punt on s'hauran d'extremar les precaucions de seguretat a mesura que avanci la desescalada.

Més informació sobre la COVID19


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.