TORNAR

L'Agenda IMPULS es posa en marxa a Igualada

cultura
Divendres, 18 juny 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Durant el proper mes, les Encavallades del Museu de la Pell acolliran la mostra "Educació menstruART", que parteix d'un concurs d'Instagram sobre els cossos menstruació a través de l'art. És la primera de les activitats d'IMPULS, que s'aniran desplegant al llarg de tot l'any.

Fa dos mesos, una dotzena de joves assistien a l'Assemblea IMPULS a Cal Badia per a decidir les activitats que es durien a terme a través dels Pressupostos Participatius Joves organitzats pel Departament de Joventut de l'Ajuntament d'Igualada. Els 15.000  euros van ser repartits entre els 13 projectes amb més vots. L'agenda que estructura totes les activitats ha donat el tret de sortida aquesta setmana.

Una de les assemblees d'IMPULSHa arrencat amb l'exposició "Educació menstruART" a les Encavallades del Museu de la Pell. Aquesta exposició, impulsada per l'Agnès @artemeia_, és la culminació d'un concurs realitzat a Instagram per tal de visibilitzar els cossos menstruants a través de l'art. L'exposició és el recull de més de quaranta obres presentades, entre pintura i fotografia, de participants d'arreu de l'Estat. Es podrà visitar fins al dia 18 de juliol.

La segona activitat és una jornada de creació escènica i es realitzarà el dissabte 26 de juny a l'Escorxador. La proposta està impulsada per Biel i Martí Rossell i constarà de tres tallers de diferents disciplines escèniques (teatre, música i moviment) i un dinar. Els participants crearan activament les escenes, per tal de generar material al voltant de l'espectacle 'Quanta, quanta guerra...' que compta amb la participació dels impulsors i de la companyia Farrés Brothers i cia. Els tallers aniran a càrrec de Pep Farrés, Biel Serena i Glòria Ros. Per tal d'assistir a la jornada caldrà inscripció prèvia.

Durant la resta del 2021 seguiran la resta de projectes que giren al voltant de la solidaritat (Muvumu i la magic fruit), la integració (Taller per potenciar les nostres discapacitats), la música (La Festota Festival), l'art (Exposició de Bodypaint, Electra Festival) l'ecologisme (Exposició itinerant, mural participatiu, Jornada pel clima i Jornada de concerts), l'esport (Fitness4love) i la consciència feminista (Cupido dies, Salvem vides! Atac de cor en les dones). Es pot trobar informació de tots els projectes al compte d'Instagram de l'Assemblea de Joves Impuls @impulsjoves.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.