//Plugins sense CDN ?>
La coral només va interrompre la seva activitat durant la Guerra Civil. El 1964, L’Ajuntament d’Igualada li va concedir la Medalla de la Ciutat i el 1985 va aprovar la designació de Coral La Llàntia per un carrer de la ciutat. El 1987, a impuls de La Llàntia, Igualada va ser nomenada Vila Claveriana.
L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va traslladar en nom de tota la ciutat l’enhorabona als membres de La Llàntia per aquesta distinció. A la finalització de l’acte, els seus integrants van interpretar una peça al mateix Saló de Plens, que va fer sorgir aplaudiments entre els nombrosos assistents.
Durant els propers mesos, el públic igualadí tindrà diferents ocasions de gaudir de les actuacions de l’Agrupació Coral La Llàntia. A l’octubre, a Santa Margarida de Montbui per ajudar les víctimes del terratrèmol de Llorca i a l’església del Roser per a recaptar fons per a la seva restauració. Al novembre a La Garriga i a
L’Auditori, convidats per la Federació de Cors de Clavé de Catalunya. Finalment, al desembre, a la quinzena trobada de corals a la parròquia de la Sagrada Família i al Teatre de l’Aurora, entre altres cites.
El Premi Creu de Sant Jordi és una distinció de la Generalitat de Catalunya creada a partir del Decret 457/1981 de 18 de desembre amb la finalitat de 'distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural'. Aquest any, el Govern de Catalunya va voler reconèixer la llarga trajectòria de La Llàntia, una coral fundada l’any 1876.