TORNAR
PUBLICITAT

Una alumna de la Gaspar Camps rep una beca de mobilitat internacional per anar a Bristol

Maria Pineda farà una estada de tres mesos amb un ajut del Fons Social Europeu

cultura
Divendres, 2 febrer 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A través d'un projecte de mobilitat de la Generalitat de Catalunya, una jove igualadina farà una estada al Regne Unit per formar-se en una empresa de disseny gràfic. La beca inclou un curs intensiu també de preparació cultural i lingüística.

L'alumna del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària de l'escola municipal d'art i disseny Gaspar Camps, Maria Pineda, ha obtingut una beca de mobilitat internacional. La jove igualadina podrà fer amb aquesta ajut pràctiques professionals a Bristol, Anglaterra. La durada d'aquesta estada al Regne Unit és de tres mesos, de març a maig, durant els quals treballarà en una empresa vinculada al món del disseny gràfic.

Maria Pineda, alumna de l'EMA Gaspar CampsLa beca és part del projecte TLN-MOBILICAT (programa de Garantia Juvenil), impulsat per la Generalitat de Catalunya i finançat pel Fons Social Europeu. Es tracta d'un projecte que ofereix als joves l'oportunitat de realitzar pràctiques professionals a l'estranger, amb la intenció de facilitar-los la inserció al món laboral i donar-los a conèixer altres contextos socials i professionals. Hi poden accedir joves d'entre 18 i 30 anys amb estudis de cicles formatius de grau mitjà o superior (començats o acabats).

Aquesta beca permet cobrir totes les despeses (desplaçament, manutenció i pocket money) i ofereix una primera fase de preparació cultural i lingüística amb un curs intensiu de 120 hores d'angles durant els mesos de gener-febrer; en aquest periode també es realitza una orientació professional individualitzada als joves seleccionats pel programa. Durant l'estada a l'estranger, els joves viuen en família i tenen el suport d'un tutor de pràctiques. Una vegada torni a Catalunya, Maria Pineda tindrà un acompanyament a la inserció laboral amb el suport dels professionals del Consell Comarcal de l'Anoia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.