//Plugins sense CDN ?>
El maridatge consisteix a lligar cada menjar amb el vi corresponent. En aquesta nova secció doncs, ens endinsarem en l'art de saber acompanyar les diferents receptes. Sònia Farran i Sandra Alemany guiaran allector en l'apassionant món de les relacions entre el menjar i el vi. En aquest art del maridatge només hi ha una regla rotunda,que no hi ha regles rotundes i només una finalitat, aconseguir que el fet d'asseure's a la taula per alimentar-se es converteixi en una festa, la festa dels sentits.
La cuinera, Sandra Alemany
Igualadina, administrativa de professió i xef de vocació. La seva passió per la cuina ve de lluny. La seva mare ha estat el seu referent i de la qui ha heretat el gust per la gastronomia. Per a ella és més que un plaer el poder cuinar i compartir els plats amb els seus, amb un bon vi i llargues hores de conversa per endavant.
La sommelier, Sònia Farran i Torres
Filla de Capellades i resident a la Pobla de Claramunt, és sommelier professional amb la titulació Europea de sommelieria atorgada pel Centre d’Estudis Tècnics Turístics de Barcelona (CETT). Realitza cursos de tast per a aficionats i també cursos relacionats amb el món del vi i la cocteleria a professionals del sector. Rebé el Primer Premi Marqués de Riscal 2009 i el premi Nariz de Oro de Catalunya l’any 2008 i menció als premis 2012 “Primer Premi Cartaví 2012 de la província de Barcelona”. Ha posat en marxa dos restaurants a Igualada i, a l’actualitat, dirigeix Kan Bakus. És gerent de l’empresa Ceina i ha escrit diverses guies pràctiques de productes tecnològics, que han estat publicades tant per editorials catalanes com espanyoles.
El relleu a la cuina de la Iaia Nuri
Amb l'inici d'aquesta secció Sandra Alemany Sònia Farran prenen el relleu de Núria Arnau, la Iaia Nuri, que durant anys ha estat l'encarregada d'oferir receptes personals i de gran qualitat a tots els lectors d'Anoiadiari, i de ben segur que ha despertat l'interès pels fogons a més d'un.
De manera puntual i constant, cada diumenge, la Iaia Nuri ha ofert una recepta tots els diumenges de l'any. I ho ha fet explicant-ho des de l'experiència, des del'aprenentatge adquirit a bases d'anys de cuinar una infinitat de plats -originals i creatius, de vegades, tradicionals i amb solera, d'altres - per a la seva nombrosa família.
Les receptes han anat acompanyades sempre de fotografies molt il·lustratives dels plats cuinats per la mateixa Núria Arnau. I aquest ha estat un element que ha aportat veracitat a la secció, que ha estat seguida per milers de persones al llarg d'aquests anys. A través d'aquestes línies Anoiadiari vol agrair públicament la col·laboració de Núria Arnau al llarg d'aquests anys, la seva feina i dedicació que han contribuït a aportar contingut i qualitat al diari.