//Plugins sense CDN ?>
El Museu tanca els actes de celebració dels 70 anys d’història de la institució amb una festa d’aniversari de caràcter familiar i la inauguració d’un nou espai de rebuda als visitants i d’una botiga on es podran trobar peces fetes amb pell d’Igualada.
El programa d’activitats previstes tindrà lloc al llarg de tot el matí de diumenge. De les 11 a les 12:30 les famílies podran participar en tallers per elaborar decoracions de Nadal de pell. Aquests tallers es faran a la Nau de les Encavallades de Cal Boyer i aquests objectes nadalencs han estat dissenyats per les artesanes Eva Garcia d’Evegé Leather, Sandra Quílez de Nquart Leather i Mar Ribaudí. El Leather Cluster Barcelona ha cedit les pells per la realització d’aquests tallers. L’activitat, que està pensada per a infants a partir de 5 anys, és gratuïta i no cal inscripció prèvia per participar-hi.
A les 12:30 arribarà el Tonet Blanquer que serà l’amfitrió de la Festa, amb la seva família, la Conxita Teixidora i els gegantons Pia i Tomeu. Sortiran de la casa de la Festa i, acompanyats dels Grallers d’Igualada, ballaran la música dels Anys i anys, per molts anys. Rufus el Traginer descobrirà el pastís d’aniversari i tots els assistents podran bufar les espelmes per desitjar molts anys d’activitat al Museu i regalarà un petit record de pell a tots els assistents. La festa d’aniversari és una col·laboració amb Dessota i els Grallers d’Igualada.
Durant tot el matí hi haurà portes obertes, i tothom qui vulgui podrà visitar de forma gratuïta els diferents espais museístics de Cal Boyer.
A les 13 h es farà l’acte d’inauguració amb les autoritats del nou espai de rebuda de visitants de Cal Boyer i la botiga del Museu que estarà especialitzada en la venta de peces de pell fabricada a Igualada, elaborades per artesans i artesanes locals. La botiga comptarà amb l’espai La Llançadora, una vitrina on s’hi faran exposicions temporals de petit format.
Finalment es tancarà l’acte amb un aperitiu popular a les 13:30 a l’Espai Cub de la Nau de les Encavallades.