//Plugins sense CDN ?>
Com s’elaboren les diferents cerveses, quan temps de maduració necessiten, les seves notes de tast, què són els llúpols... a través de les xerrades que es faran cada dos divendres a la Taverna catalana del Clot del Clos, els diferents productors de cervesa catalana, donaran a conèixer alguns dels secrets de l'art d'elaborar cervesa.
Aqust mateix divendres, serà l'elaborador de la cervesa Ales Agullons que explicarà el procés i els detalls per fer del llevat les diverses cerveses, la Pura pale, la Torrada o la Negra. La xerrada-degustació serà a 2/4 de 8 del vespre al Clot del Clos (c/ del clos 53)
La següent xerrada serà el dia 20 de febrer, i anirà a càrrec dels responsables de la cervesa Glops
Calendari
Cerveses Ales Agullons
Divendres 6 Febrer
Cerveses Glops
Divendres 20 Febrer
Cerveses la Moska
Divendres 6 Març
Cerveses Guineu
Divendres 20 Març
Cerveses del Montseny CCM
Divendres 3 Abril
Cerveses les Clandestines
Divendres 17 Abril
(totes les xerrades - degustació seran a 2/4 de 8 del vespre)
NO US HO PERDEU, LES CERVESSES ARTESANES SÓN BONÍSSIMES, HEM VAN RECORDAR LES QUE ES FAN ELS PUBS ANGLESOS, NO US HO PERDEU !
Ca l'Arenys
Valls de Torroella
6 de setembre 2010.12:18h
Hola!
Hem vist que us interessava fer cervesa casolana i no hem pogut resistir-nos a comentar-vos que nosaltres, a Ca l’Arenys (www.calarenys.cat), venem maquinària pensada per a poder fer... Llegir més cervesa a casa! A més fem cursos i formació sobre el món que envolta la cervesa artesana!