TORNAR

Atlas serà la seu dimecres d'una xerrada sobre els Camps de Solidaritat del SETEM

En breu es presentarà la delegació del SETEM a Igualada, en un acte al Casal Popular

cultura
Dimarts, 28 febrer 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La seu de la Fundació Sociocultural Atlas, al carrer Virtut 22 d'Igualada, acollirà aquest dimecres una xerrada informativa sobre els Camps de Solidaritat de l'organització SETEM. 

Cada estiu, centenars de joves catalans es desplacen a diferents punts del planeta per prendre part en activitats solidàries. A Igualada i l'Anoia hi ha una llarga tradició. Els Camps de Solidaritat tenen lloc durant tres setmanes o un mes, a països del Sud i són una oportunitat per formar-se i conèixer de primera mà la realitat quotidiana dels països empobrits. Per fer una primera presa de contacte, aquest dimecres 1 a les 7 de la tarda, la Fundació Sociocultural Atlas fa una xerrada informativa. 

Guatemala, un dels escenaris del camps del SETEMUn grup d'exparticipants de Camps de diverses edicions han creat la Delegació de SETEM a Igualada. L'objectiu d'aquesta plataforma és visibilitzar les activitats de l'entitat al territori com ara les campanyes de denúncia, la promoció d'alternatives i la generació de mobilització per a la transformació social. La xerrada vol La feina de les seves organitzacions i el dia a dia dels seus habitants tot amb l'objectiu de formar sobre les creixents desigualtats Nord-Sud, generar una mirada crítica i reflexiva sobre l'actual ordre mundial i impulsar l'activisme a Catalunya en favor de models més justos i respectuosos amb els drets i la identitat dels pobles del Sud.

Pel que fa a la plataforma, la presentació de la delegació serà l'11 de març al Casal Popular "El Foment" i comptarà amb campistes testimonis de les lluites populars del Brasil, que portaran una exposició de fotos destinada a donar a conèixer la situació socio-política del país mitjançant les converses mantingudes amb la gent del moviment dels "sense terra”, i de Filipines, que projectaran el documental 'The voice of workers', i que porta la veu, en primera persona, de les persones que viuen explotades per les grans multinacionals de la indústria tèxtil i electrònica.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.