La protagonista de la tercera sessió del curs d'hivern de l'Aula Universitària de la Gent Gran va ser Núria Cabañas, llicenciada en Història i Arqueòloga. I el tema, molt vinculat a casa nostra, com es va recuperar el Molí del Mig de Copons i com era la feina d'extracció d'aigua perquè hi hagués el màxim reaprofitament
Núria Cabañas, llicenciada en Història i arqueòloga de l'empresa Cat Patrimoni, va dirigir la recuperació del Molí del Mig de Copons. Dilluns va explicar a l'AUGA, amb l'ajuda d'imatges, com van trobar les runes, el que hi van descobrir i com ho van deixar. També va mostrar els sorprenents resultats del Camp de Treball fet als mesos de juliol i agost del 2014, on van participar una dotzena de joves.
Núria Cabañas, a l'Ateneu
Un sol moliner per a dues activitats amb el mateix eix motor. Aquest molí pertanyia a la família Carbonell. Una de les famílies rellevants entre els negociants de Copons -citada per Ernest Lluch- que van adquirir notorietat comercial a Espanya. Dilluns vinent a l'AUGA es connectaran, a través de l'Skype, amb anoiencs que viuen arreu del món.